Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može i cijelo Sarajevo potpisati peticiju, ako se u Parlamentu ne usvoji zakon o izmjeni izbornog zakona, možete kurcu svirati
malo ti što si premijer Srbije pa bi još da budeš i gradonačelnik Sarajeva, halo ohani malo kralju, nikad ti nije dosta
hahaha to kraljuu
Neki dan sam ga sreo u Tirovoj, koliko je odvaratan lik pojavom u pm, jos mindjusa u uhetu... Znaci lik glumi neki kura*kao politicar (politicari bi trebali biti ugledne osobe) on hoda ko kakav narkic neki tinejdzer. Ja vjerujem da on i oni sto imaju mindjuse u usima ne smiju izaci navece u park, jer se boje da ih ko nece jeba* mislit ce da su zensko.
Titovoj*
zato nam I jest ovako pogledaj sadasnjeg gradonacelnika citao sam jednu njegovu izjavu odprilike prije godinu (siguran sam DA je istina) DA Sarajevom treba DA vlada 5-6 familija halo hoces all malo sutra
ovaj p........ je žešći zaostali đikan u povlačenju iz šehera, koji hudim bošnjama uspjeva da prodaje muda pod bubrege!
Bolje ukinuti gradonačelnika i ostalo što ide uz njega, pa uštediti novac!
Sve podržati treba sem ateista, oni nek predstavljaju ;Pse,mačke,patke,ribe,itd.kako da nas oni predstavljaju kad ih se roditelji stide zato što su ateisti,genevi itd.
vrati glavu brnabićki
Aktuelni gradonačelnik zna baratati samo sa muškim polnim organom.....vjerovatno su ga i postavili na tu funkciju jer je Sarajevo već odavno jedna k..čina od grada!
ma nema vise gradjana tako da nema ni inicijativa
Građani podrzite vi ovu stranicu tako sto ce te je posjetiti www.lektirezavas.blogspot.ba