Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris je i potpisao Republiku Srpsku u Dejtonu.
Jao sto ovi iz Sa-x izmjenise citav kontekst pisma foruma mladih Stolac, koji su bili itekako precizniji i ostriji. http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=31138 Hercegovacki Bosnjaci nece nikada odustat od svoje zemlje, i nece dozvoliti da budu ponizeni i ugrozeni, to da je jasno svima.
Jednostavno ne vidim u čemu je toliki problem u podjeli države na više teritorijalnih jedinica... Pa podijeljene su i Švajcarska, Njemačka, Španija, Belgija, Velika Britanija i šta im fali??? Ovdje izgleda još uvijek većina ljudi nije sazrela za moderno i demokratsko uređenje države kakva je BiH.
ne seri ti sa harisom, nezna se koji je gori od te dvojice.stolac je uvijek bio muslimanska carsija i nece biti tog plana koji ce to moći podijeliti
ETO VAM VASA SDA... KO NIJE UZ HARISA I SBIH NIJE NI ZA BIH...