Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ako ne vidim i ne cujem...onda napipam :D
Ma *ebem ti ja više ovaj narod oko čega se mi svađamo i koji jezik postoji ili ne postoji.Mi se svi razumijemo očito veoma dobro pa pisali mi na bosanskom,hrvatskom,srpskom whatever..Čim se možemo svađati,raspravljati ovde tako da...ne serite pojedini.Nacionalizam donosi pare samo ovima koji "vode" državu a nama nemire ne potrebne.
Po njem tebe sviet poznaje živa, Na njem ti se budućnost osniva. Zato uviek k njemu teži, U njegovo jato hrli, Oko njeg mi ti se grli I u čvrsto kolo veži, Pa ti ne će vremeniti Burni triesi da naude; Po jeziku dok te bude, I glavom će tebe biti! Petar Preradović Da oni bukvalisti nepismeni ne shvate bukvalno; Bošnjak sam.
Svasta aj da i ovo vidim haha
Ovi iz rs cirilicno masu a ovi iz federacije latinicno haha, molim gluhonjeme osobe da ne zamjere
jeble vam one mater, vama sa kliksa, šupciiiiiii!
cuj Bosnjaci, jezik, istorija, nacija, upm...Broto je sve objasnio :D
zavisi od toga da li je cirilica ili latinica
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA pa vi stvarno niste normalni, al najozbiljnije hahahahahahahahahahahah
za srpski jezik su dovoljna tri prsta
Na svu sreću tu je srednji prst koji razumiju svi :)
OH MY GOD!!!! WHO THE HELL CARES??!! Vi samo ste to napisali da bi zapoceli svadu u komentarima i uspjesli ste, jedan komentar unutra i vec se svadaju o historiji i vec nekakav srbin govori da su Bosnjaci Turci -_- . Cestitam. niste nista uspjeli, osim zapoceti svadje.
Evo ne znam Bogaaa mi, nesem školovala.
daj boze jednog dana u bolnicama,sudu,fakultetu itd... da imamo stalne tumace znakovne jezike ...ja sam prezivio svasta u zivotu...BEZ TUMACA ZNAKOVNI JEZIKA MI SMO NIKO I NISTA !!!!
bošnjačkim
Ma kakav bosanski? To je mješavina sr-hr jezika. To i ptice na grani znaju.