Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hebite se
Jebite se vi
Jesu se nesto uzjebali u komentarima. Nije ovo clanak za one koji nece ic nego za one koji hoce. Ti koji hoce sigurno nece zbog par komentara promijenit misljenje i otic u Albaniju. Nitko vas ne tjera da idete i nikom necete nedostajat ako ne odete. Svi imamo pravo izbora i odlucit prema svojim zeljama i budzetu gdje cemo na odmor, tako da nema potrebe za dizanje tenzija. I da, Hrvatska nisu samo Makarska i Tucepi. Ko sta BiH nisu samo Sarajevo i Mostar.
Osoba cjepita 05.11. moderna cjepivo Da li moze nakon tri tjedna preko iz Bosne u Hr
Meni ste od lani ohladili za sva vremena. Odoh u Tursku ako Bog da. I malo u Neum. Možda je Bosnjak bio minoran turist vam ali Hrvatima je i njihov Hrvat koji nije u mogućnosti biti u hotelu i jesti po restoranima isto tako minoran turist što je žalosno...
Zasto dezavuisete ljude? Sa jednom dozom mogu uci samo gradjani EU. Za trece zemlje je potrebno da su primljene dvije doze vakcina.
Ma da dzaba dajete smjestaj, necu, ne zelim!!!!
Uslov za ulaz u BiH za hrvate je obje doza Sinoval. Kina.
A treba lo potvrda o plaćenom smještaju?
Kakvi su ovo sve idiotluci i marketinske suplje... Svaka vakcina daje antitijela i odredjeni imunitet, a po ovim fasistickim politickim odlukama i pravilima ispada da su neke vakcine (kineske) haman pa otrovne po cistunske stanovnike EU. Pravi idiotizam. Vala, neka im propadne jos jedna sezona u HR jer je vecina Bosanaca primila kineza.
Trebamo i mi njima uvesti kontru da mogu ući samo uz rezervaciju hotela
Nisu uvjeti isti za Bošnjake ili naprimjer za Hrvatske građane iz BiH, ipak evropejcima je lakše preleziti granice
Najmanji problem je Antigen test...30-40 markica..Traze braca potvrdu o UPLACENOM smjestaju..
Pocelo je ljeto. Slijedi nam jos jedna analiza bh strucnjaka sto ovdje komentišu kako evo Hrvatska propada ove godine, jer eto oni idu u Tursku, Albaniju ili ne znam vec gdje. I Crna Gora im se zamjerila pa ko biva ni tu vise nece 😂😂😂 Uglavnom ko ne zna moze ovdje saznati kako Hrvatska propada ako im bogate Bosnje ne dodju 🤣🤣🤣
Pa nisu valjda ludi bosanci da idu u Hrvatsku pored silnih destinacija gdje je duplo jeftinije i priznaju sve vakcine dokumente papire a negdje ti neyraze nista kai npr. Albanija. Mislim da je ovo ipak pokazivanje mišića. Ipak se najvise ljudi u svijetu vakcinisali kineskom Sinoval vakcinom.
Dakle, da ponovimo. Turistička sezona u Hrvatskoj ne zavisi od muslimana u Bosni i njihovog dolaska. Selam alejk
Upute za prelazak granice sa Hrvatskom: ne putujte u HR na more. Ko ih je#e. Nek im idu Cesi...
Uvjeti blazi nego za ulaz u BiH
Sto bi rekao Vucix, merhaba askeri 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷