Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su konstitutivan narod, sta im imamo.sta davat, ova zemlja pripada njima kolko i nama, nek biraju sebi koga hoce da ih predstavlja i cao ba!
niti jedno rješenje čak i da se prihvati neće pribiližiti ljude u bosni već samo udaljiti. prosto radi se o dva dijametralna koncepta bosne, etnička podjela ili građanska država. dok jedan koncept ne bude imao apsolutnu većinu nema haira u bosni, a male su šanse da hrvati i srbi prihvate građanski model, a još manje da bošnjaci prihvate etnički koncept tj. podjelu bosne. svaki treći model je gubljenje vremena.
Taj građanski koncept nema potporu niti jednog relvantnog političara niti države, svi razumiju da su svi u bosni na svoje pozicije došli sa puškom u ruci ali Sarajevski mlatimudani su se ukopali građanska država građanska država a Komšića im bira SDA sa IZ u talu šta je građansko u IZ I šta je građansko u SDA.
komšića biraju građanski orijentirani ljudi koje su protiv sda. dakle teza da sda i iz biraju komšića je lažna, a takvu tezu propagiraju oni koji žele podjelu bosne.
ismail_zenica, držite se Hrvata i imat ćete sve što i Hrvati imaju!
Tesko je biti optimista sa ovakvom opozicijom. Nisu krenuli od sebe prvo i svojih gresaka. Da su usli u vlast 2018 kada su imali 300.000 glasova imali bi 11 ruku u parlamentu i strepnja imaju li danas dovoljno ruku nebi postojala. Drugo zasto je Nasa stranka onda dala Mostar HDZ-u?
Ne mogu tri covjeka odlucivati u ime svih gradjana, nije ovo privatna drzava. Ako je vec Dodik tu, neka isti princip izbornog zakona vazi i u RS. U proticnom, on je tu da drzi stranu Covicu.
Niko ko radi za BiH i nj gradjane nije imao razloga da bude u Neumu i time direktno negira BiH i nj institucije. Ovaj razgovor u Neumu odgovara etnonacionalistima u spasavanju nj guzica i nastavku diktature politike etno podjela i zapravo je uradjen radi njih.
Ovi komentatori sve ekspert do eksperta za politiku, a niko nema ni pet maraka u džepu. Sirotinjo i Bogu si teška. Jedina zabava komentarisanje na Klixu.
Bakice ako nas Ne prodas imas glas
Hvala portalu Klix sto je skinuo bota SrpskiSvet zbog širenja mržnje i terorističke propagande ....
Svaka čast SDP,NS,DF na vama je DRŽAVA,ovo im nesmije proći!
Ispade sad k'o normalno to sto Ostale trpaju u isti kos s Bosnjacima.Znaci treba popustiti pred KOS-ovsko SIS ovskim baljezgarijama?
Pa valjda se nesto 350,000 hiljada gladova za gradjansku opciju nesto pitanju.
Živjela Republika Bosna i Hercegovina!
Sretno Vam bilo sa HB,🇧🇦🥂🥂🍻🍺i da konačno riješite pitanje Irskog premijera....živjeli!!!
Najveća prijetnja državi BiH i Bošnjacima kao narodu je to što u ovim pregovorima učestvuje Bakir Izetbegović. Taj čovjek nije dovoljno intelektualno jak da se nosi sa ostalima u ovim pregovorima. Samo zahvaljujući neznanju i nesposobnosti Bakira Izetbegovića Milorad Dodik i Dragan Čović su došli u poziciju da mogu blokirati državu BiH i Federaciju BiH.
Nesposobnost Bakira Živkovića i nehat i gramzivost ostalih tzv patriotskih struja u FBiH
sva uldrma se digla zarad interesa HDZ-a, daj im Bakire al jedino zauzvrat da ta ista evropa nam omoguci ko hrvatima ukidanje radne dozvole I ostale privilegije
Vidi sto se pila okrece naopako.