Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozvati EUFOR da se pojača snagama za brze intervencije iz Velike Britanije i da se rasporede na granicu BiH i Srbije kako bi se zaustavio strateški plan na razbijanju države putem migrantske krize.Migranti se planirano prebcuju iz Turske preko Grčke i Srbije u BiH, pa zatim preko RS u kantone sa vecinskim bosnjackim stanovništvom!
Za 5 dana napustam bih,ovu poganu zemlju i nikad se vise ne vracam....fujjjjj.... EU majka
Banuju li vas gejevi admini...ni za sta??!!!
Zakon je jasan a sada sta je dobro, to je neka druga prica. Ovo je isto kao sa onom djevojkom u oruzanim snagama koja je zeljela da nosi maramu, zakon jedno a realnost drugo. Ne znam kako zavrsi sa njom i zakonom, da li je nesto mjenjano.
Moze li mi neko reci kako dobiti permanent ban?
@AQmega2019 Ne znam na koga mislis. Na Otomansko carstvo, Austrougarsku ili pak NDH?