Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je; u Zenici: Pekar ministar MUP-a, Balavac ministar za prostorno uređenje, Hrvat u po' Zenice ministar finansija koja je 90posto bosnjacka itd itd
Polomi se jadan ovaj klix da sto vise ocrni patriotske SDA i DF, a da kao idealne predstavi pobjegulje SDP i NS. Isto su ovako radili poslije izbora, prvi clanak za formiranje vlasti im je bio moze li se SDA izbaciti iz vlasti. Po nekoliko clanaka dnevno kako niko nece sa SDA bla bla Sad koliko vidim svi bi sa SDA osim Beogradskih placenika i pobjegulja Kojovic/Masic/Magazinovic/Cudic/Forto Kao da su pobrojani pobjegulje i dezerteri bolji od patriota i boraca Komsica/Miletica
prod'o se Fahro Mirsadu Kukiću, prodaće se i Bakiru Izetbegoviću - jeftina je on roba. A i Komšić mi je jedno veliko razočarenje!
Face za horor, a uz nove savjetnike, luda kuca.
Sledeća sedmica donosi ne mogući rasplet. Nego 100% nerad nehljebarstvo lopovluk i zavlačenje i prcanje ove bijede u mozak . Kakav crni rasplet , može samo zaplet još veći. Bosno moja crnija od gambije biafre somalije nigera i ostalih afričkih zemalja.
Kad Huso ka'e:"bjaž u mene sfirme, ša slikaš!?"
Ma hajte molim vas...
Samo hrabro u koaliciju da se pokaze napokon kako se rafi.Valjda su se opametili da nema vise zaje...cije
Cilj im je samo kanton sarajevo
Dalje....25 godina glasamo....kako se niko ne moze presabrat i rec.....misa mu malog pa ovdje niko ne valja. Pa mi glasamo nas glas se ne pika...idu koalicije, partneri...po dogovoru U KAFANIIIII halo....to su kucni prijatelji kako da jebu narod.....OVCE; JARCI VOLOVI.....(naravno budžetski glasaju za svoje)... Ako je svima dobro...pa skupit cemo za kifle...i kad prođe crni pasat sa pratnjom...dignite ruku u znak pozdrava, jer nam se iz auta smiju. Lijep pozdrav.
Stvarno razumijem sviju i stranacki podobni i nepodobni itd....i razumijem dupelizce tipa Automatic, diplomatic, labud, i ostale..da se ne nađete uvrijeđeni..i svi stranacki....al brate GDJE CE TI DUSA. Pa dodje sve na naplatu...SVi dupelizci ...VECINA ce te biti iskorestini i kad nebudu trebali hajmo afere. Rijetko ko je nedodirljiv. Neko ce bit zavaljen. Borite se dupelizci.
Eto posla ukruhima
Pola godine prođe, a vlasti ni na vidiku. Ovi političari se ufurali da su likovi iz sapunica, a od vlasti su napravili sapunicu, tako da kraja nikad nema - zapleti, kvazi-raspleti, spletke, laži i intrige uz dobru dramaturgiju - savršeno za ostanak na vlasti do "pemzije". A narod (se) glasa svako malo.
Svakako da se finansije prepuste DF- na svim nivoima, a velika javna preduzeća stave pod kontrolu zakona, a ne mafije iz redova stranaka! Ako je SDA spremna da plati tu cijenu onda bi se razgovori mogli privesti kraju. Ovako, da se bude samo prirepak - nemere nikako!
Ne treba nikakva cijena jer hoce Fahro u vlast pa makar. Mora smjestiti svoje "vrhunske kadrove" po budzetskim jaslama. Rezultati SBB-a u vlasti (Juske, Drljace i slicnih) ravni su nuli. Nista oni nisu uradili za ovu zemlju i njene gradjane, ali ih "drzavnik" Fahro ipak trpa u vlast. Klasicna industrijska proizvodnja losih kadrova i njihovo trpanje na budzet.
Zna i Željko da alkohol uništava moždane ćelije i da se to sad odražava i na njegove nesmotrene političke odluke! Nije lako biti ovisnik! Normalan čovjek nikada ne bi ulazio u koaliciju sa SDA, HDZ i SNSD lopovima i nacionalistima!
Najveci finansijeri 3 entita i UZP hercegovine su Bosnjaci .. Zasto .. pa jer oni su obogatiči i bogate i dalje Hdz i tajkune Hdz, a novac je MOC, sa njim kupuju poziciju i opoziciju, ljude na svim pozicijama i bosnjake, hrvate i srbe, a najvise bolesnjake, i finansiraju raspad drzave i trecu izbornu jedinicu ... Onog trenutka kad se fashistima oduzme novac i smanji priliv tek tada ce ti doci na noge i kmecati, ali tesko jer je puk bolestan i voli novac vise od drzave..
Igre prijestolja, BH izdanje, ko ce ga kome "ucerat" u ovoj epizodi....