Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakljucak: SDA ce nam obrazovati i odgajati djecu. Sjebani smo definitivno....
Sto cu voliti ovoga Muju, ministra saobracaja, iduce tri i po godine...
E moj Tito imao si samo jednu gresku sto si dosta idiota ostavio da se mi patimo snjima.
Da vidimo ko će Seku smijeniti sa mjesta direktorice Opće bolnice.
ovaj DF ako nije Zlatkov projekat, pljuniteme slobodno svi koji ste placeni da skrabate ovdje
Koje ublehe nam bacaju,sve ista govna,cuj mjenjati samo upravne odbore po firmama,pa mjenjajte komplet menadžment firme,gledajte kako su "stekli pozitivnu poslovnost" jel na osnovu rada i pravednosti ili preko radničkih leđa,mobinga,smanjivanja plata u svoju korist i sličnih stvari... sramota... gledajte na cjelokupnu ličnost koja zastupa firmu i ne samo poslovnost,već i odnos prema uposlenicima,zađite po firmama,anketirajte uposlenike i saznajte mnogo šta o rukovodiocima firmi,njihovo ponašanje i ophođenje prema istim,pa donesite kojekakve "vaše zajedničke,mutljatorske odluke" MA ŠTA REĆI,SAMO JEDNO VELIKO "FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ" !!!
Cuj mjenjati samo upravne odbore,pa mjenjajte citavu strukturu preduzeca,konkretno mislim na menadžment i sljedbenike....
kako to dragi narode? stranke dijele javne ustanove i preduzeca!!! pa zato odosmo...da ne kazem gdje..
sve firme koje su na budžetu - ni jedna profitabilna. dvanaest kulturnih ustanova Rešidadu?? AMAN za AMAN!!!
Prokleti bili i vi i vase ustanove
Čedomir Lukić je što se tiče posla >NULA. On ni do sada nikada, ali nikada nije brinuo brigu o običnom čovjeku, to njega ne interesuje. Zna taj kada treba reagovati. Prije par godina sam mu se lično obratila pismo, dakle na njegovo ime i prezime, hahaha mislite li da sam ikada dobila odgovor. Moje pismo je završilo u kanti za smeće. To je ova zemlja, baš nju briga za jad i probleme običnog građanina. Mene što se tiče Čedomir je teška ,,fula,, i on nije postavljen naa to mjesto kao pametan i dobar nego kao ,,maher,, Na žalost. Dok je Čede nema nam na zelenu granu.
Kome pripadaju Elektroprivreda i Telekom tu su pare , opet tetici i dajdzici nema konkursa i kada ga objave vec neko radi pro forme radi ... mamcu vam lopovsku !
eeeeh da vidimo kako će pošteni, neiskvareni veliki general da riješi GRAS. hajmo da vidimo šta fakat zna uradit.
lud narod i drzava jedini problem je izgleda koja je ko partija brat sa bratom neprica jer su u razlicitim partijama i sad ce ovi podijelit funkcije i teraj 4ili5 g a narod ko jebe kad su ludi eno ni protesti i paljenja im nista nisu mogli jedino ih smrt moze odvojit od kozne fotelje
Joj Klix.ba, kakve vi gluposti pisete. Ovo je sve potpuno netacno. Otkad se linearno dijele institucije??? Pa vi k'o da nikad nista niste procitali.
Gde ti ovdje vidis 'linearno'?Institucije se dijele po 'VERTIKALI'!
Nekad sam se kleo u Tita i bio mega komunjara a danas sam mega Mosnjak i naravno da sam direktor ispred sda! haha obraz djon al boze moj, plata 3000 plus sa strane.
Ma sve je ovo poklopljeno, vako ili nako. I previše ih svakako ima. Ne može se ovako naprijed.
Moze,ali to 'naprijed' treba i narod da zeli!Mozda za 4 godine i bude zelio!?
Ma narod je malo zbunjen. Koje 4 godine??? Ma jok. Biće bolje.
ĐABA VAMA DIJELITI, KAD NEMATE NOVCA NI ZA ŠTA. kAO OZEBLO SUNCE ČEKATE NOVAC MMF-a. BEZ NJEGA NE MOŽETE MAKNUTI. RAD I PROIZVODNJA ĆE POBOLJŠATI STANJE U DRŽAVI. BEZ NOVCA ĆE I TO ŠTO STE PODJELILI OTIĆI TAMO GDJE NE TREBA DA ODE (ONO MALO ŠTO JE OSTALO)!
Nije dzabe.Imaju tebe,a sto je najgore i mene,kao zirante!