Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne krades sa nama (SDA) onda nisi BH Patriota!!! Vasa SDA BANDA!
Neće jugobalijski i proruski klix da objavi izuzetno bitnu raspravu između bivšeg gradonačelnika Mostara Safeta Oručevića i BH Blokatora Nermina Nikšića i Predraga Kojovića. Neće jer ih je ovaj otvoreno nazvao MALOUMNICIMA. Četiri saopštenja, a klix nijedno ne objavi. U drugom im govori da otvoreno igraju za HDZ baš kao što su igrali i zadnje izbore kandidovanjem Falatara. KLIX=NS/SDP=HDZ=PRORUSKI UTICAJ Hvala vam što ste otkrili svoje pravo lice.
@komunjaroSjek2020 Safet Orucevic je bio prijeratni obijac stanova po Mostaru
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Normalnom NARODU kojeg SDA i HDZ dusebriznici kradu, zrtvuju, privatizacijom pljackaju, i ratom i Koronom na nama profitiraju NIJE VAZNO JELI NEKO NASE NACIJE, VAZNO JE DA JE POSTEN iz NACIJE POSTENIH ako takvi jos u Bosni postoje!!! SDA i HDZ su dokazani izrabljivaci svojih glasaca!!!!
Pobjegulje iz SDP/NS su izdale i Mostar i Srebrenicu. Zašto klix o tome ne piše?
Ista ova priča se vrtila i prije 12 godina i tad je SDA osvojila 16 mandata, HDZ 7 i znamo šta je na kraju bilo. HDZ-ov Ljubo Bešlić vladao Mostarom 12 godina. Gradonačelnik je MORAO biti iz SDA, a uz pomoć ovakve FGR priče nije bio. Bošnjaci Mostara nemojte nasjedati na podvale HDZ-a, SDP-a i NS-a. TO JE ISTA BAGRA. RUŠITELJI BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Probosansko" se pogrešno koristi. Bosanci su ljudi iz Bosne (ne iz Hercegovine). Stranke na koje se ovdje misli nisu "probosanske". Puno su bliže "probošnjačkima".
SBB=STRANKA ZA BOLjE BOGAĆENjE DF=DVOLIČNE FACE SDA=STRANKA DAJDžIĆA i AMIDžIĆA SDP=STRANKA DRPIĆA
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
GLEDAJ BOSNJO i uci od srbogenocidassa kako su oni jedinstveni i kako se slazu kada je u pitanju srpski nacionalni interes i kada je potrebno braniti RS, iako je u ime te RS pocinjen GENOCID u Srebrenici, UZP i najmonstruozniji zlocini diljem BiH,. Kako oni postignu jedinstvo i zajednistvo i u Srebrenici, ali i kada se brani Karadzic, Mladic i RS. SDP Komunjarobosnjo je proklet, njemu nista nije sveto, pa ni Srebrenica, jer nece da stanu u jedinstvenu PROBOSANSKU koaliciju, vec u PROSRPSKU.
Gledam nema BOTOVA nigdje na postenu vijest...samo na onu koja im MOC donosi ccccc Drkice bacajte jos malo i jedni i drugi i treci...ako ima i neki cetvrti nek i on drka ...ha ja! Vidimo se na ulicama, BUDITE HRABRI KAO STO PRICATE! Mi hocemo!
@yuppieee Dodji MAJKE ti one pogane i tako tu recenicu izusti u Tuzli.Samo to :D a dodji i na kafu i ovo je SLOBODAN teritorij ZA SVE!
@Didic ko to kaze, Safa? ati gutas , bola ima nas i malo starijih Mostaraca znamo i kad je otvorio prvi bilijarski sto u mostaru 1990 mislis da je na stolu zaradio milione ????????? (mozda od onih ukradenih goblena jelde)
@komunjaroSjek2020 Jel mislis na Safu ljubitelja goblena koji rodbinski povezan sa Izetbegovicima, bivseg clana SDA kojeg je Alija predvidio kao nasljednika.
SVE stranke u SREBRENICI su stale u PROBOSANSKU koaliciju, samo SDP=srpska dobrovoljacka partija u PROSRPSKU koaliciju. Nije cudo, Nermin Niksic je u vise navrata izjavio da su njemu prava braca pripadnici Vojske RS koji su pocinili Genocid i pripadnici HVO-a koji su pocinili UZP, a da Niksicu i SDP-u nisu braca niti ce to ikada biti Bosnjaci-Muslimani pripadnici Armije RBiH koji su svojim zivotima i tijelima branili drzavu BiH. Niksic i SDP su izdajnici i neprijatelji BiH i Bosnjaka.
SDA je stranka koja nema nacionalne oznake u imenu , to je stranka koja se bori i zastupa prava svih građana.Oni čuvaju granice i državnost BiH.oni se bore da svima bude bolje.S njima je BiH na putu napredak.
Zašto iste stranke koje su vec na vlasti u Sarajevu, ne ukinu u njemu nazive ulica po fašistima?
Samo me interesuje ova stavka stvaranje ureda za upravljanje sportskim objektima u vlasništvu grada. Opet uhljebljavanje stranačkih pulena na budžetske jasle. 🤮🤮🤮
Pa SDA je krala sve ove godine sa HDZ-om Mostarski budžet. A ove ljige potpisaše sporazum i kao sebe nazivaju probosanske stranke. Mogli su se zvati prokriminalno profitetske stranke...
SDP je najveca pevara i razocaranje u BiH! ISKRENO se nadam da ce sa ovim izborima nestati sa politicke scene
Nisu to probosanske stranke, vec proSDA stranke. A SDA je element koji radi protiv Bosne na najpodmukliji način.