Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poveati cenzus sa 3% na 5% da male parazitske ucjenjivacke stranke izbacimo iz parlamenta. bosnjaka u RS ima 10-12%, ne vidim u cemu je problem.
ma samo zatvorene liste!!! dosta su vise biracki odbori odlucivali ko ce nas zastupati?
Da razgulim na 23%? De mi malo bolje objasni tih 23%, gdje se tačno to nalazi? jesi li to naučio na onome Sarajevskom KLIX-u, tamo redovno spominju nekakve procente??? Da nisi jedan od KLIX junaka??? Hajde kad malo otopli dođi u selo Vrapci kod Sokolca, da okrenemo domaće jare skupa (bez brige, selo 1000% SRBsko), samo pitaj gdje stanuje "BOSANAC", svrati pa me lično uputi gdje da razgulim. Ili da mi dođeš u goste u Sarajevo, da odemo na ćevape (mada mislim da je to za tebe previše traumatično),
da zapjevamo na sred Čaršije? Mojih je 100% Bosne, 100% Hercegovine, idem gdje mi je volja! U ratu sam pucao na koga god sam htio, i opet mi niko ništa ne može!!! A ne može iz jednog jedinog razloga; Nisam bio pič.a, nisam pucao na žene i djecu, nisam na leđima nosio komšijin TV, pucao sam u vojnike! Zato me svi poštuju, zato mi niko ne staje na put... http://www.rtvbn.com/367713/Niko-ne-moze-da-prijeti-Republici-Srpskoj
Sabahajrula. Moj Suljagiću da te ne smjeniše ti se ne bi ni pojavljiv'o u Koaliciji "Prvi Mart". Ovako sada imaš više vremena pa ga pametno iskoristi.