Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
xaxaxaxa vrijeme je da prihvatite da nam u RS mozete popusit qurac 😂😂😂😂😂
Hahahahahahaha
Ima ko da brani Mileta od svake vaše politike ! https://zokstersomething.files.wordpress.com/2015/12/spac5a1avanje-vojnika-ronhila-djevojac48dko-prezime-dodik.jpg?w=632&h=441
Opet Suljevic izgubijo stolicu e dosta je vise i vaseg sranja.....
Ja se ne slažem sa politikama SDS-a i SNSD-a ali ću prije sebi ruku odsjeći nego dati glas Prvom martu, Suljagiću i kompaniji.
Hm, 1 Mart dan kada su Muslimani i Hrvati izglasali nešto protiv volje srpskog naroda. 9 Januar, dan kada su Srbi izglasali nešto protiv volje muslimanskog i hrvatskog naroda. Znam, znam odmah će neki reći da je ovaj prvi datum međunarodno priznat za razliku od ovog drugog. Ali nema nama sreće dok se mi između sebe prvo ne priznamo i ne saslušamo jedni druge.
@opop Nisam ja mislio za 1. mart zbog imena, već zbog ljudi. Da se ja pitam, ja bih priznao oba datuma, neka RS slavi 9.1. a cijela BiH 1.3. Ebeš datume, ima milion prečih stvari koje treba srediti.
Kupujte jeftinije 70% nego na Pik-u: http://goo.gl/eqDo8U Dostupni su i kuponi
Hoce Emir opet za izbore zguliti u Federaciju da pokupi kajmak?
jel ovo stara slika Ili je smrad suljagić, nakon što je dobio pedalu od komše, ponovo se vratio da se "bori" protiv četnika, dečko je smješan, samo omalovažava ljude koji doista rade u "1 martu".
Kosovo republik Sandzak republik Vojvodina republik Ojha slavlja za svaki