Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da tek sada javnost saznaje za ratnu ulogu SN u RDB Banjaluka? Sta radi Tuzilastvo BIH? A Hag? I sta je s onima koji su pristali da SN osam godina vodi tako vazno ministarstvo nadlezno za drzavljanstvo, zaposljavanjue, kultuiru, sport, nauku, obrazovanje. Valjda se partnerima (SDP, SDA, HDZ i dr.) ovi resori nisu cinili dovoljno bitnim? E, krivi su mi ti koji su podrzali SN barem jednako koliko i on, koji vrlo uspjesno radi svoj posao, to jest efikasno unistava institucije kulture BiH i sl. Novic nije nikada ni krio sta misli i radi - kriju oni koji su se pretvarali da to ne vide.
Kretino Suljagic u pohodu naziv je novog crtanog filma ovog udruzenja za maglu, vjetrove i politicke funkcije.....fuj
definitivno rusenje savjeta ministara samo recite srbi su uvijek spremni
da vidimo hrvati i bosnjaci ko u parlamentarnoj skupstini nece dici ruku za njegovu smjenu a ocistili su oba naroda iz banjaluke. oni koji smjenu budu opstruirali su IZDAJNICI
Terorista-vehebija suljagić posle 17 god. manipulisanja i laganja po Sarajevu kad su ga muslimani pročitali i najurili i kad je izvršio nasilje nad austrijskom državljankom što je i ambasada Austrije se upoznala vratio se u Srebrenicu da manipuliše sa napaćenim narodom sa osjetljivom temom iz prošlog rata a da je istinski povratnik vratio bih se u svoju opštinu Bratunac.Sav njegov uspjeh je lična korist od donacija koje dobija od svojih nalogodavaca da skreće raznim pričama sa stvarnog problema za običnog i napaćenog čovjeka.
koalicija 1 mart trazxi hitno unistenje 9 000 000 srba
ovaj se pravo uzivio
Samo naprijed ! Ako Bog da i na slijedećim izborima glasam u republici šumskoj.
Prvi mart nije uradio ništa što je napričao finansijerima, pa zato sada očajnički vapi za pažnjom. Zato ćemo u budućnosti ćemo imati sve više ovakvih imbecilnih saopštenja i nazovi zahtjeva, ne bi li se i dalje njihovo ime provlačilo kroz medije. Znao sam da će propasti, ali nisam mislio da će ovako brzo. Ali, to je još jedan promašaj egoističnog Suljagića. Svaka njegova akcija ima isti scenario - bombastična obećanja, agresivni nastup i onda pucanje po svim šavovima i bijeg u Njemačku.
Aferim Emire i koaliciji 1-i Mart ! Vrijeme je bilo da se uhljup srpski genocidni sredoje novic napokon tuzi za sve ratne zlocine koje je pocinio protiv pravih Bosnjaka i pravih Hrvata, ko i terorisanje, zavjere, izdaje i rusenje drzave RBIH-e , drzavnih institucija, implementiranje etnitetskih drzavljanstava u licnim kartama i cirilici , pokusaj sprovodjenja ENTITETSKIH LINIJA-GRANICA izmedju dva entiteta, POKUSAJ prpisivanje stecaka genocidnoj tvorevini, genocidnoj srbiji barbara i uzurpacija teritorije Bosnjacke - Bosanske Autohtone historijske blagodati genocidasima srbima , terorisanje i agresije - apartheida Bosnjaka u genocidnoj tvorevini itd ! GENOCIDAS sredoje novic visi po UNESCO-u i Parizu, jedino u korist genocidne tvorevine ! ZASTO genocidas srbin sredoje novic KO MINISTAR CIVILNIH POSLOVA RBIH-e ne zahtjeva PRAVDU i da se genocidna krvolocna skandalozna crkva srbo barbarije ZAUVIJEK SMAKNE sa zemlje i avlije NANE FATE ORLOVIC ?!?
sta imaju pisati SDA-u kad su oni u ovu situaciju i doveli srebrenicu a i cijelu drzavu svojim opstrukcijama i kriminalom