Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pu pu pu pu
Svejedno mi je ali više mi se sviđa SDS jer više mrze bih i jače će raditi protiv njegalamioi ništa nije radio ,a SDS će raditi punom parom.Samo naprijed.
Bosna je poput jednog velikog zoloskog vrta-sam neke zivotinje koje se ne podnose...Najbolje bibilo ju raseliti na sve cvetiri strane svijeta i dovesti neki drugi narod da zivi ovdje i uziva u prelijepoj zemlji...MARS BOSANCIMA NAPOLJE!!!U PUSTINJU S S NJIMA NEK CRKAJU KAO STAKORI....
Odcjepi RS Bosna i nije nizasta vise Uzivamo u nacijonalizmu i bjedi !!! CJEPAJ
Aparheid zvani sumska mora biti srusen,jos na ovoj prelijepoj zemlji postoji aparheid-citaj pravoslavni kalifat zvani sumska i onaj u pokusaju idilov.
@bakijato,kad vidim pobjednike na izborima ne bih se zacudio da vec iduce godine Bosna bude rasparcana! Trojac Baki,Cova i Zeljka(Ivanic)
Birati između SDS-a i SNSD-a, je isto kao birati smrt u logoru ili smrt strijeljanjem
nije baš tako. Tadić i njegova svita nisu ogrezli u kriminalu i ne moraju braniti svoju poziciju vlasti "patriotizmom" i "nacionalizmom". Mislim da je SDS spreman da ide u reforme, jer od toga ovisi da li će se cijeli sistem urušiti. Razlog je jednostavan: EKONOMSKO-SOCIJALNA SITUACIJA JE VIŠE NEGO KATASTROFALNA.
@grad,znas li ti lijepo odgovoriti na tocnu konstataciju od @ADLER ili se samo cerekati ko pavijan?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)