Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ignorišite komentare novotvorenih profila koji obezvređuju proteste i ismijavaju odbranu države. To su plaćeni botovi čiji je posao da vam promjeni istinsko mišljenje i da vas dovedu u poziciju da sami svoje emcoije preispitate. Samo se držite svoga srca.
Dragi klixovci samo pogledajte navalu Čovićevih i Vučićevih/Putlerovih botova kako pišu protiv, lažiraju sve, sami sebi daju pluseve, a sve kako bi vi danas ostali sjediti da ovo šaptom prođe. Narod mora reći svoje. Spremali su vam opet omču oko vrata ovu jesen, zajebali su se jer im je sponzor zapeo u glibu Ukrajine, sad ih Schmidt vadi i želi da zamrzne ovo šta danas rade za novu priliku. Zlikovcima ne treba davati šanse, treba im dati nogu!
O kakvim etničkih podjelama vi pričate idioti? Eno po Širokom, Capljini,Trebinju,Banja Luci sve slike Bakira,Komse,Hadzikadica kao Covica I Dodika po s Sarajevu i Zenici.I sad će odjednom na zaprepastenje graDZana fasista Schmit taj sklad i harmoniju uništiti.Liijecite se, vi niste normalni.
Profil1,ko god kaže Bosnjo,evo mu moj Mosnjo. Mi smo BOŠNJACI,plemenite junačke krvi,vrijedni,intuitivni,merhametli,vrijedni,humani,dobronamjerni.Lahko je sa nama,a bez nas još teže.
Zbog čega Schmidt šuti? Misli li on da šutnom može poraziti bh građane i njihova prava.
Gromoglasno se vrati u prvi osnovne Adise i ne palamudi
Uzeo sam plazmu, uzeo i čokolino, sada samo mljackam i baš mi je fino
Podrska, Hadzikadicu! A i ostalima koji se protive ovom zločinačkom planu "u rukavicama" uperenom protiv BiH kao i '92.
Bome nam Miletov turista zabiberi.Hajde da vidimo veceras koliko nas voli BiH.?Doduse, ima i onih koji bi dosli ali moraju zaraditi za komad hljeba za mizernu platu.Vi ste ti koji trebate dokazati da ste za cjelovitu i nedjeljivu BiH i tom napacenom narodu platiti da dodje a ne samo vrsiti malverizacije i placati vase glasove kad su izbori.Sta ste to do sad uradili? Jedna obicna nula od svega.Da vidimo koliko ste sposobni da nesto promjenite?
Jao skupa a tek ovaj Arapovic, ni on ne znq u kojoj je stranci vise
Blago ovima, ja se na poslu kuham i radim za ove da palamude.
Ipak “suncokret” vam pravo odgovara
Ovaj portal je pored Slobodne Bosne i RTRS-a najpoganiji. Da mogu toliko mržnju širiti ja čisto ne mogu da vjerujem.
Dobro, jeste li se vi odlučili: da li ste za kolonijalnog upravnika ili niste. Juče ste mu ljubili ruke i hupškali ga na Dodika. Je li vas zanima kako je započeo krvavi rat u Ruandi - Kolonizatori su godinama davali privilegije manjem plemenu svjetlije puti, u odnosu na one crne kao gar - i tad je nastao pravi genocid - ubijali su i žene i djecu, ni kolijevka nije ostajala.
A šta je Schmidt uopšte odlučio? Sve nešto pišu a ne pišu o čemu se radi. Joj budalaaaaaaaaaaaa
Odlučio je, tj direktno prepisao ono šta mu je poslao Zagreb, da bi Čoviću dao mogućnost da trajno vrši opstrukcije i ubuduće, ovaj put bez da mu SDA to mora omogućiti svojim hinjskim opstrukcijama u izboru 6 od 17 Hrvata u Dom Naroda FBiH. Na taj način će sad imati kontrolni paket da dalje blokira sve živo i govori kako je FBiH problem i pozivati na labave unije i razdruženja, što je radio i dosad
I to ne bi bio sam problem po sebi da to nije potpuno mepotreban i namjeran potez da Čoviću da ono šta joće u situaciji kad se očekuje da SDP, DF i još par stranaka glatko pobijede na izborina, uzmu dva člana predsjedništva i glatko izaberu i više od 6 članova u DN, a kako bi Čovićeve ljude pomeli i odblokirali sve ono šta radi Čović, Čacara i ostali HDZovci. Oni to i rade jer gube tlo pod nogama, zbog rapindog pada postaju nerelevantni u praksi
A što ih se skupilo baš masovan skup.
pa eto bosnje uradite nesto protiv ako mozete, drzite se svoji 23% i tu pravite mahalu kakvu zelite