Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li neko iz familije Rame Isaka?
mozel Utjesna nagrada Redzo Lamezan
U sastavu ove nesposobne vecine nema imena koje zasluzuje i koje je sposobno da vodi KS
Neko poput Fadila Novalića ali takvi nisu u sastavu trojke, do tada, pokazujte UK-u kako se koristi printer, kako puni hefterica, uključe brojevi na tastaturi...
Ako ikako može da premijer Kantona Sarajevo bude neko ko nije rođen u ovom kantonu, i pri tome da je sa sela i da mrzi asfalt jer se opanci brže deru na asfaltu, nego po livadi. A da je diplomirao u Travniku dok je bio na ćevapima, i to kod Harija. Doktorat može i iz Goražda. Ako to ne može, onda samo DIF-ovca za premijera.
Mogu li ja?
Ne znam ko treba ali ovaj i NS sigurni vise ne.
a Bečareviću debilu želim političku penziju
Po koalicionom dogovoru Trojke mjesto premijera pripada NS. E sad ako neko ima namjeru razvaliti Trojku onda moze i zatezati na ovoj situaciji. Zahiragic, Devic, Seka, Zuhric i Bandic svakako cekaju ko zapete puske.
ma samo Okerić
Jest mu profil za premijera. ccccccccccc
ovog Redzu Lemezana treba samo izvagati i uporediti prije i poslije uhljebljenja
Ja trebam biti novi premijer
Semir Efendic iz Orahovica.
Kakve veze ima gdje je ko rođen? Ne lupetaj i pusti šuplju priču o sposobnim Sarajlijicama.
@šta će nam knjige Cuj kakve veze ima??? Pa ne bira se premijer Foce, Gorazda ili Kalesije. Mrš u rodnu vuko...inu pa tamo raspredaj o onome sto te se tice.
Ovaj sa uglednom diplomom sa Univerziteta sa Sokoca gdje je doktorirao i Nele Karajlic jos prije rata. A moze i ovo dijete nastaviti nema tu velike razlike. Za gradjane je isti sunoivrat ko i ranije.
Nadrealisti su se z...bavali sa Univeriztetom sa Sokoca jos prije 40 godina i na kraju nam na vlast dodje neko ko ima bas tu diplomu. Jos jedna tuzna cinjenica u prilog onome "da su svasta nesto pogodili".
Bakir Izetbegovic
vala svako može biti premijer i ministar.. da Bog sacuva
Kurvaluk