Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd\' ti Bakire u nazad u nezavisne novine pa tamo pisi komentare. Ovo je sve samo ne komentar. Pazi ovo: \'\'Ko tebe pendrekom ti njega Afrikom\'\'??? Nidje veze, moj Bakire.
Koji kurčev tekst po stoti put... Sline, rupa u EU i slični izrazi samo pogoršavaju činjenicu da je autor ionako neobrazovan i vrlo malo pismen. Bakire, ostavi se pisanja, prepusti to ljudima koji su školu učili za to.
Dodik je peder........
ODLIČAN TEXT
\"...te cijelom svijetu pokazati ko smo i šta smo.\" Mozda to i nije najbolja ideja?
ISTINU ZBORIS MLADICU
Znte koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa,fudbaleri idu u J.Afriku.
Ne seri majke ti
Nikakvog hajra od glumljenja finoce. Silom se ide na silu. Ko ih *ebe
Nama ne ide na ruku da pravimo bilo kakve incidente,ionako nas svi obiljezavaju kao nasilnike,zmajevima cemo pomoci samo navijanjem,HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO , Sretno
Postovani gospodine Tiro, nismo mi odbranili BiH, a ne bi nijedna osoba koja zivi u FBiH izjavila takvu notornu glupost. Mi zivimo u getu, iz kojeg za par mjeseci ni do nasih susjeda/komsija necemo moci doci.
Football should unite people not envolve politic issues cause its a party. Portugal has a long and great history and as a portuguese i didnt understand this article and its agenda, i learned from this playoff allot from Bosnia, its history and its people. i´m sorry but for us,Portuguese, it´s just another wednesday. Respect,love and peace to you all.
Kladio sam se jaranom da cu im trenera pogodit kamenom na izlazu iz hotela yebem li mu majku genocidnu... BiH4ever
Tako i jest, ponavljam: BiH je domacinska zemlja, i treba Portugalce s osmjehom docekat, podijelit im maramice da brisu suze nakon mece i fino goste poslat kuci, ha ja, mi smo uvijek bili dostojanstven i dobar narod----nikakvo pljuvanje, nikakvo kamenovanje, to nam ne treba, mi smo bolji od njih.... VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!!!!
Sta smo mogli vise ocekivati od firauna.Od ulaska u EU obukli gospodska odjela,ali nisu promjenili narav i ostali firauni.Firaun je firaun,eh zato ih treba pobjediti ako treba bilo koji drugi razlog. Mi smo vazda bili dingospo za njih i tako i treba da se ponasamo.