Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrrrr, zzzzz.. Aa? šta? Baznija? Jurop? Moze, moze...hrrk, zzz.
...red je i da se commie "omasti" namjesničkom plaćom. mislim, jebiga, nisam ja ništa veća budala od njih.
Ni manje ni više neg Predstavnik :) Skromno! Znala sam ja da ti obitavaš međ onim bijelim zidinama. Ima li struje? :))
...ima. platio aca d king.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma kakvi visoji predstavnici, uhljupi koji primaju ogromne pare, a jedan Dodik ih ismijava , sere po njima, oni šute kao čkapi, eto šta je niski predstavnik i OHR
Briga OHR za Dodika. I ostale Ide mandat.
medzunarodna zajednica je zaustavila rat i dalje stradanje i skrpila kakv takvu drzavu. medzunarodna zajednica je finansiski pomogla bih.mi smo potrosili 20g za pljackanje vlastite drzave i osim korupcije,kriminala i opsteg haosa nemamo nista i sad nam je svako kriv a iskljucivi krivci smo mi.
Svi ovi tzv. "visoki predstavnici"su bili otvoreni neprijatelji jedinstvene Bosne,sa izuzetkom Ashdowna,i njihova uloga je bila da zacementiraju daytonsku ludaru i ne dozvole ni u jednom segmentu napredak države i njeno jačanje,što i ne čudi,ko je režirao Dayton,taj je i njih postavljao !
Svi visoki predstavnici bili su pod kontrolom zapada i prilagodjavali su sve zapadnim interesima, koristeci slabu organizovanost institucija Republike Srpske nakon rata. To se uveliko promjenilo. Republika Srpska nakon Izraela trosi najvise novca na lobiranje u americkom kongresu, moze se reci da ima efekta uprkos nesposobnosti Dodika da uskladi interes RS sa USA.