Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dvojica s lijeve strane ce ga osloboditi a Juznoafrikanac ce ga proglasiti krivim.
Ja koliko shvatih tkz.komandantu tkz.RS presudu izrice tkz sudsko vijece.jbt tkz pravde.
antoneti, korumpirani sudski govnar iz haga je od četnika vučića i nikolića primio ogroman mito za oslobađanje genocidnog kletena šešelja. Zato se previše i ne nadam pravednoj presudi.
Monstrumi sudije monstruozna pravda žali bože žrtava ??!!Jer metak granata nisu birali vjeru naciju a svi smo se medjusobno za šta za vreću zlata za mog sina ubijali??!!
Znaci sude mu tri idiota, bolje reci marionete.
Hajmo srbi pretvarajte svoje poraze u pobjede. Svoje zlocine u herojstva. Dodik ispirac mozgova vas samponira svakodnenvno o snovima o velikoj Srbiji i ubire pare a vi obicni narode siromasniji i siromasniji !
Hvala svim muslimanima koji su se casno borili na strani VRS, koji su svoj srpski narod i zemlju branili od laznog SDA bilbord naroda. Zivjela Republika Srpska braco i sestre.
Kakve sudije, pa sude mu ima godina, mozda je i odsluzio kaznu, gdje to ima, dobit ce jadni 20 god.