Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir 230.000 KM, hahahaha grohotom se smijem
Ajde nabroj nam onda ti sta posjeduje i koliko vrijedi. Napisi i ja cu reci jest upravu si.
@Unknown00 više vrijedi Sebijin ormar od toga hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto vam ga, a vi se koljite stoko i jedna i druga i treca...dok vi mjerite ciji je veci i raspravljate ko je ciju babu/nanu natakao i ko je sta bio prije 500 godina, oni se bogate i smiju nam se svima u lice...a sa druge strane, djeca nam umiru jer ih ne mozemo lijeciti, 85% stanovnistva je na ivici siromastva, u g.ovnima do nosa...
Ma nigdje veze. U politici po 20 godina i imaju imovinu vrijednu do 200 000 KM. Pa svaki građanin ove zemlje koji ima platu do 1500 KM, ima stan ili kuću vrijednosti do 80 000 KM, neko auto 5-6 hiljada, jos ako je naslijedio neke zemlje i sl... (naravno za stan ili kucu vecina je u kreditu, ali se to ipak navede), a znamo da oni uglavnom voze auta od 40-50 hiljada KM tako da mislim da su ovi sto imaju milione jedini ispravno i iskreno popunili imovinske kartone :)
Trglo im na usta sve i feninga koja se nalazi u tim iznosima a od sirotinje uzeta.
Vidi bariše gariba 30.000 🤣🤣🤣
@gooUser1571146225 haahahha vise ima prosjecan klix komentator.
Ovo je smijesno. Dajte molim vas hocemo li se uozbiljiti, na djeci, zeni, tetkama i dr familiji gore navedeno x 10
Ovo je samo imovina koju su morali prijaviti i koja ja se vodi na njihovo ime, a sta je sa onim sto je na punici, puncu, zeni, mami, caci.....ovo su nerealne cifre za kriminal i korupciju koja se provodi kod nas.
Vala najbolji placen posao je grobar zašto pa da vas ja zakopam sa mirom i da mi duša bude ispunjena emocijama kakvim ni vi sami ne možete da opišete.
Bedic prijavio blizu milion i pol KM, e Bediću gdje je novac od stanova u Tuzlanskom kantonu...
šemsudin mehmedović 80hiljada a neki Vojin 4 miliona ?
El bake i angela merkel
Vidi Kuke sirotinje, majko moja mila.
Čuj Mehmedović 80.000 hahaha (smiješno) Dajte bolan humanitarni broj da zovemo, žao mi čovjeka. Pa moja rahmetli nana koja je radila na pijaci cijeli svoj zivot prodavajuću mlječno je duplo više zaradila za svog života.
ugrozen ovaj cova, u pm, a glupi narod bira ovu mafiju, narod je sve kriv,
Bakir230000 i zaboravili ste polovno vozilo,ili je i to uračunato. Kakva sprdnja. Koliko je dao para da odu on i njegova lijepa sebijica u Meku?
Ljudi, hajdemo skupiti malo para da poguramo Marinu Pendeš. Usput , nisam znao da su Fahro Radončić i Vojin Mitrović sličnog imovinskog stanja??
To je samo prijavljena a neprijsvljen