Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koalicija Preokret \"Ko su Dodikovi saveznici u secesiji?\" I pred vasom kucom zaigra MECKA, a moje pitanje sada je isto kao i vase , ali samo sa drgim akterima. \"Ko su bili ALIJINI saveznici u secesiji?\" Odgovorite na ovo pitanje i sve ce vam biti jasno.
Muslimani shvatite realnost da Republika Srpska ide ka samostalnosti. Sa vama suzivota nema jer ste podli,la.zivi i volite zabijati noz u ledja. I slavite okupatore i glorificirate kl.anje Srba jednostavno vas ne volimo i vise vam ne verujemo,da jesmo mi naivan narod koji oprasta svojim koljacima ali prosla su ta vremena. Jedini nacin da probate da odrzite ovu be ha skupa je da vecina ovog naroda kaze\"Volim Republiku Srpsku i ne dam Republike Srpske ona je deo bih i kad u ustav stavite da govorite Srpskim i kad pored be ha zastave ili bolje zastave nato protektorata budete jos mahali Srpskim\" e kad sve to bude onda ce biti i zajednickog zivota. Pa vi vidite sta vam milije. FREE REPUBLIKA SRPSKA
selam bosnje, samo se zanosite, ocito vam ovo nije omiljena tema.
Ma daj secesiju pa da svi ovi seljaci sa Pala koji rade u Sa idu tamo gdje i zive....
sve sto Srbi sada prezivljavaju, i zadnjih 20 godina, krivi su komunisti!!! Gdje im je pamet bila, naselili albanaca ko pljeve, a jos savima odvajali od plate da ih izvlace iz sirotinje, razbise nes po komunistickim republikama i granicama, sad kuku lele...pa gdje ste bili kad su crtali, lebac vam se ogadio, gdje ste bili kad su pravili ustav 74., ajooojjj...kad vam je krcun sudio drazi i slicne komunisticke pripreme za novu ndh-aziju!!! Savka Dapcevic Kucar, Jasenovac, jel vam treba crtati, dragi komunjare, il vas treba...sad moras rukama i nogama da spasavas svoje, aman zaman!!! Svoje, nista tudje. Ali oni tvrde da je njihovo jer je tito nekad tako nacrtao. sramno!!! stidite se otimacine tudjih zivotnih prostora!!! to ste vi, nasi susjedi.
http://www.youtube.com/watch?v=fkr9IfPTxVk&feature=channel KOME NIJE JASNO KO SU MU SAVEZNICI I KOLIKO SU NAM VALJALE SDA I SBiH NEKA SAMO POGLEDA GORNJI VIDEO I AKO IMA 2 GRAMA MOZGA SVE CE MU BITI JASNIJE..
sta se brinete da cete izgubiti ono sto nikad niste ni imali, sta mi da kazemo za Kosovo, otese nam ga demografijom i nasiljem, al sami krivi, doduse, opet se tito dodvoravao klincu i palcu, izigravao \"globalistu\", ajde da damo malo sirotinji, sevap je...a srbi komunjare samo aplaudirali dok im siptari nisu zavirili u veceru na sred dedinja!!!
sad cete vi, kao, ukinuti zaokruzenu cjelinu, nesto sto je vec gotovo, samo jos treba reci \"da\", kao mlada spremna pred maticarem, i samo ceka da izgovori sudbonosno \"da\". Na isti, potpuno isti i istovjetan nacin ste i vi uradili. Nisu granice komunistickih republika bogom dane, stvorene isto kao i RS, jos gore jer ih nije kreirao narod i sastav stanovnistva, vec se islo na razbijanje Srba kao najbrojnijeg naroda na Balkanu, s ciljem onemogucavanja dominacije. Dal je tito racunao na te vase secesioniste, nije, brate. Nikada, ni u ludilu!!! Dok se on bojao dominacije najbrojnijih, zabise mu ga, da prostite, mali su.pci!!! Unistise mu djelo, oni sto drze sad njegove slike po zidovima, kazu, dragi tito, bas ti hvala, sto je nama jugoslavija dala!!! Da ti ga zaceramo do balcaka, a i malo dalje. Mrtav si, sta te briga, tvoje djelo, otislo na taljiga!!!
s jedne strane, nismo mogli u jugoslaviji, a mozemo u bosni, eto, tako bi bilo i u jugoslaviji da je sprijecena secesija, svakako da su hrvati isto radili kao sada srbi, i cekali svoj trenutak. za njima ovi ostali iskoristili priliku. Kao sto rekoh, ni oni nisu imali ni parlament, kao ni vi kod turaka i austreougara, dok niste to ostvarili u jugoslaviji. parlament, zakone, konvencije, sve...zaokruzenu cjelinu od koje se moglo ici dalje. kad ste to dobili, malo vam i to, hocete dalje. fakticki ste bili zasebna drzava jos od ustava 1974. kad dobiste naciju, mic po mic, pa gle dokle doguraste. tako se to radi.
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"
Jao izjave KUKU GDS !?!?! Cuj price, \"javite nam koja je to ekipa\" ?! Ma ljudi nema od toga nista, a ovo je predizbornja suplja opet igramo na istu kartu! Dodo ce da zapjeva, hare ce 100%, tihic ce da pametuje, i opet igramo istu pricu.. zlatko ma da ne pominjem, drzo je sex fon agenciju par godina na pofalicima.. Kome jos nismo dali sansu? Radoncicu? ko ima jos?
a sto da se ne secesionisemo malo, bre, nismo odavno, evo, ima par godina, prije toga jos desetak, pa samo naprijed...kad moze mica...moze i cica...a i maca...a bas da moze mica, a ne moze cica, i maca i kuca...to valja sad nekako spreciti, a kako...
samo svoja posla i ekonomija, ostalo, razvoj drustva i drzave, bogami je uslovljen ekonomijom, kad nemas ni u lijevoj ni u desnoj, dzaba ti sve...eno oni vasi tamo sto se solidarisete s njima, nemaju love, nesta para, nesta i drugara, ko ima lovu, ima moc, ko nema, moze da se slikuje...moras biti vidra da se provuces kroz teska vremena, prijatelju moj...ili povratak prirodi, ko sto zagovaraju ovi kratkih hlacica, al dal zelimo bas to...pitanje je sad...da idemo na natalitet ili na lovu, sad...
Odvojiće se Dodo od njih - još jedno dvije godine i biće lafo srce slabo povlači se u penziju na Dedinje i Kipar, bolji zrak i VMA. A onda u potragu za novim Voždom.
molim vas odvojite se,pustite nas vise na miru.ovo je predizborna prica,kakvo odvajanje.da hocete mogli ste se odvojiti.to napokon i uradite MOLIM VAS