Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cega se hercegovacka marva nece sjetit ahahah
AlQmmega - zašto ne želiš da BiH nema turista, zašto mrziš BiH???
@Gudelj11 Kao nece da im iko dodje.... Znaju privuci goste, nema sta....
Pametni, originalni,kad na glupo Boracko placas po 10 maraka sto ne bi i u Neum.Mada pozeljet ce oni gostiju ove godine ;)
Ovo je sramno,tuzit ove sto naplacuju nelegalno nocac
Ko ce narodu platiti kada udju u to ko fole nazovimo ga morem pa izidjes iz njega koda si iziso iz kanalizacije sva budj po tijelu nemozes se odbraniti od obadova a govna ti prolaze pored usta dok plivas,jednom bio tamo i vise nikad bolje je na jablanickom ili u miljackoj se okupati nego u Neumu
Dezinfikujes MigA.dam ti 10 km
bosanci navikli sve dzaba pa dajte i dabe smjestaj i hranu oni bi da putuju sve daba e pa gospodo to ima samo u onom filmu > sve daba
AQmega na respiratorima.
to umjesto parkinga hahahaha
Samo vi dezinfikujte vozila Akovidize dva kupača vodite ih odmau ludnicuVirus izk+lazi iz usta i zadržava se na vodi 3.4 sata tako kažu stručnjacunjer se prenosi kapljičnoDezinfekcije vaozila se vrši dezinfekvcionim srdstvima a ne vodom jer mu voda ne moće ništaKo se okupa ispljune virus drgi ga popije i eto zaraze.......nema ništabod kupaljandok virus ne nestana iz prirode.
@gooUser1553187754 kralju, jedva te skontao sta si napisao. A da malo knjigu uzmes u ruke?
Debilno!
A biciklo ili motor?
Svaki dostavni kamion i kombi dezinfikovati na bradini koji dolazi iz hercegovine. Pa da vidimo kome se bolje isplati.
Prokleta škutorska pogan vadi iz utrobe ako ne moze iz dzepa, i tako decenijama, posebno kobnih 90-ih, kada su mislil praviti sopstveni klozet u jednoj drzavi.
Joj suplje, ne mogu bez otimačine, fuj, vazda bili i ostali jadni!
Plus PDV naravno😁
Nije za bošnju Jadran za njega su bare.
Nemoj generalizovati.... Za bosnju deb.ila poput tebe su bare....
Ne treba ici u Neum.