Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lezi hljebe da te jedem. tuga jad i čemer od države. i pitate se što investitori ne dolaze. ko ce ih privući od ovih nakaza?
Ovi svi kad se zajedno skupe ne znaju osnovne stvari o međunarodnim odnosima i diplomatiji.Država nam je cirkus !!!
A kolika primanja imaju ovi ambasadori? Sad će i Veladžić u Iran za ambasadora, a čovjek ne zna dvije rečenice sastaviti na svom jeziku. Valjda mu strani idu bolje.
Totalna zajebancija !! malo Alan Ford, malo Monty Payton Cirkus
Kakvo smo samo grozno iskustvo imali sa ambasadom u Kopenhagenu (Haris Basic). Komunikacija u najmanju ruku prostacka. Niti rade svoj posao, niti ih je briga za gradjane njihove drzave.
@hipisizik Ovo je totalna istina. Imali smo priliku da upoznamo Harisa. On je takva prostacina da to nije normalno. On ne moze biti portir u normalnoj državi a ne ambasador.
Kakvo smo samo grozno iskustvo imali sa ambasadom u Kopenhagenu (Haris Basic). Komunikacija u najmanju ruku prostacka. Niti rade svoj posao, niti ih je briga za gradjane njihove drzave.
Hahahaha To je jedino što imam da govorim
Naravno da će biti ovakva situacija kad se Ambasadori imenuju po stranackoj liniji i podobnost je jedini kriterij
treba sve ambasade pozatvarati kao ovu u argentini.
Imal za Hamu mjesta đegod', jopet sam u redu.
pa naravno da nema zaposlenih u 11 ambasada, kad' nema nikoga na birou. mi smo sada prisiljeni uvoziti radnu snagu
Ništa nisu bolji ni vaši novinari , par mjeseci nazad ste objavili da je Slavko Vučurević imenovan za ambasadora u Sloveniji . A sad pišete kako nema ambasadora u Sloveniji.
Pa kad vidiš kakav ološ gladan para sjedi u parlamentu zašto bi u diplomatiji bilo drugačije
Zanimljiva je informacija i da se na poziciji ambasadorice BiH u Ženevi nalazi Lucija Ljubić Lepine, kćerka zastupnika u Hrvatskom saboru Bože Ljubića. ---------------------------------- Ta vam zanimljivost nije tacna ili djelomicna je tacna. Ljubicka ide za Strasbourg kao ambasadorica u Vijecu Europe. To je nagrada za Ljubica sto sere po Bosni i Bosnjacima.