Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po džepu jer stoka ne uči drugačije :D
Nema mudo... na zapadu se plaća kazna kad ne staneš na STOP znak a koliko vozaca u nas uopšte vidi taj znak ?
@sandzaklija Za VAS treba napraviti jedno brdo,pa vi preko brda da prelazite...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E sad kamera pa na Otoku i snimajte majmune i babine sinove kako 200km/h prolete ako smijete na potezu ilidža-vijećnica. Lako je narod slikat. Da se razumijemo i ovo sve sankcionisat.
Vozaci koji registruju vozila placaju putarinu vodoprivredu itd a nemaju nikakva prava na cesti koju placaju. Na semaforu pjesak ide na svome crvenom svjetlu i on je u pravu a vozac koji je isao na svome zelenom nije. I to vam nje pravda. Zasto policija neradi svoj posao do kraja. Znaju nama vozacima pisati kazne a pjesacima nista. isto tako i biciklistima pogotovo nocu nemaju nikakve signalizacije a vozaju se po cesti, Drzava ni za ...ac nevalja.
A jeste ruzan narod nema sta. mozda i najruzniji u Evropi!
Glupost! U redu kad ima auta ali, kad nema auta, da nećeš možda čekati zeleno na ulici koju možeš preći u par koraka? Glupostima se zamarate!
ma i treba ih gazit sve redom,glupani prlaze sa bebama,sa kolicima,nemoj slucajno da ode na pjesacki i da zeleno ceka,ne ne,bolje je da neki vozac popusi,cuj prebrzo voze,k.urca mog,i da 20 vozis kad se kljusina baci pod auto udarices je
I na kraju sve ove price naci ce se vozac koji nije ni kriv ni duzan a ispa ce kriv ccc
sagledajmo realno. obadvije strane snose odgovornost a ako je pjesak kriv za nesrecu, zakon ne tereti vozaca. ali isto tako na prelazu iz b faze na mojmilo, postoje zebre, ali vozaci iako vide pjesake nece da stanu. cast izuzecima. svaki put moram da dignem ruku ne bi li stali. treba saobracajne kulture bez daljeg. a citam puno govorite o "seljacima" ko su "seljaci"? sigurno ne sa sela ljudi koji posteno rade, nego oni gradski "seljaci" nije primjeran naziv, ali takav je. osoba moze biti rodjena u gradu a da bude "seljak" zar nije.?
"Osoba nenavikla i neprilagodjena zivotu u urbanoj sredini."
nije ni cudo sto stradaju. zasto je covjek nestrpljiv da saceka , pa sigurno da predje. mogu zamisliti i vozace kad im pjesaci dolaze sa svih strana i to mimo pjesackog. vlasti trebaju nocano kaznjavati i pojacati svoje prisustvo na raskrsnicama.
E sada prosudite dali su samo vozači krivi za sve nezgode koje se dese i dali su svi ovi koje je snimila kamera došli iz šume kao naš ministar Bubica?
kad je to sinko moj sljeglo sa Romanije,sa Vlasica,Sutjeske,Kraljeve Sutjeske,sislo niz borove,bukve,pasnjake I oranice i bum nasred pjesackog. Mnogi prelaze niti da se jednom okrenu,pogledaju lijevo-desno..i kaze zgazio je auto!? Nije tacno.Poturila se pod auto.
deplasirano je ovo više....
Svaka cast za napravljeni video i izbor pjesme uz to :) i da se napokon zacepe usta lajavcima i strasnim sudijama koji znaju samo napisati manijaci voze cestama, trkaci, bijesna auta i sl...ne izazivaju samo manijaci na tockovima nesrece, vise ih izazivaju ovi na samim nogama jer su bez mozga ili dosli jucer sa sela, brda, iz sume pa se nastavili tako ponasati i u gradu
pa nek ginu onda nije mi ih zao, zao mi je vise vozaca!
dobra ova na 01:05
ovaj gad svaki dan sve vise I vise lici na Nairobi ili Kinsasu
Treba dati zakonski da svako ima pravo dvojicu pjesaka godisnje pregaziti koji protivpravilno prelaze ulicu! 😘