Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko zabrinut zbog previse agde u kadaifu :)
Nikad neću skontati pravljenje iftara za nepostače, pa to je večera obična.
Na iftar se pozivaju valjda postaci????!!!! Samo u bosanskoj varijanti prakticiranja Islama, pozoves i "ugostis" hrpu bjelosvjetskih hohstaplera. To nesto kao IFTARSKI prijem, svecana vecera? I to kod poglavara. Eh svasta. Ali valjda barem Inzko i ekipa nisu bili ZABRINUTI.
Koliko se novca potroši za ove teferić-biznis iftare od Sarajeva,Foče,Zenice....Nahranite sirotinju !
koliko smo kao drustvo propali... dnevno u ovom nasem gradu prodjemo pored minimalno 50 ljudi koji nemaju normalno da jedu a on organizuje iftar za ove guzonje sa platama 5+
Ruski smrad, sto je pozvan dami je znati!
Trebo je i onog laktaškog jorkširca dodika zvati,prvo mu svega donijeti da se krmak naloče onako vlaški,pa ga na kraju balade svilenim gajtanom zadaviti ko Osmanlije birvaktile što su kopilad i izdajnike davili.
Eto recimo da shvatamo namjeru reisa u organizovanju iftara/vecere za uhljebe, ali mene zanima zasto, od toliko sarajevskih restorana, mora da se organizuje u vijecnici? Studentima se naplacuje 10 KM da samo obidju vijecnicu, poznajem dosta mladih koji zaista zele obici ali im je luksus (zbog zivotnog standarda), i onda dodje reis i organizuje to, umjesto da nas uci skromnosti posebno u ramazanu, oni su se fino okupili na mjestu koje nikad nije bilo namijenjeno za jelo. Tuzno.
Niko od njih a mozda ni reis nisu postili
Ispravka krivog navoda, vecera a ne iftar...
Bosnjacka elita, jedino sto radi pola ljeta, jeste organizuje iftare i gala veceri. Aferim.
Svi nadzocni okej sem onog starog ruskog smrada.
Pa ja, masne platurine, dobra vozila, maloljetnice napumpanih usana ko u bajci, niko ne radi ništa, a svi su ko fol važni, neophodni, potrebni... Nakrkaj se na račun sirotinje, a onda pametuj i morališi. Alah ovo, EU ono, Rusija ovako, Amerika onako... Sirotinja gleda i aplaudira. Čestitamo!!!
@0gledalce ogledalce moje ziv si? pusti ba nek iftare..........lijepa je to tradicija
hocu.....nisam proriv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozvati ljude na VEČ
Jel Incko prespavao iftar?