Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo iznenađenje, nova direktorica dolazi is SDA i raja je sa Konakovićem. Shit, shock, horror...
NAROD ZALITI GOVNIMA I PISAKOM PA IH POKAJMACITI MATER IM JE BEEM
@AntiQ Nekog ko je struca. zatucani i isprani covjece
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako je kadar SDA onda mora vooooljati !
NAROD ZALITI GOVNIMA I PISAKOM PA IH POKAJMACITI MATER IM JE BEEM
@AntiQ hvala bogu pa tebe ne moram pitati !
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ne želim da imate probleme koje smo mi u Tuzli imali. Imam dosta godina, i sjećam se da sam mladost proveo i starost dočekao pod tim restrikcijama vode. To je bilo u Tuzli normalno, da nema vode.....i tako godinama. Ako vam bude normalno da iz dana u dan nemate vode, postaje navika. Tad ste tek nahebali. Ne dozvolite da vam nedostatak vode bude nešto što se podrazumijeva. Sretno.
SDA glasači nisu imali u kući vode nikako. Sad kad su "šljegli"u grad imaju par sati dnevno, pa SUPER
Tresla se gora, rodio se kanister !!
! USTAJTE PITCHKE JEDNE !
Ima li zivota bez SDA?
Nije ovo nista. Kad pocne restrikcija kanistera tek cemo vidjeti ko je ushran
Riki12345 Na poljinama neka redukcija kanister Kolica pa natoci
ma Konakovićeva već viđena šema...Njegovi ljudi koji rade u njegovom interesu (ili interesu njegovih viših naredbodavaca. Doći će Konaković na red, već mu zvoni
SMRT SDA SLOBODA NARODU !!
Obzirom da je KJKP VIK Sa glavni snabdjevač vodom UKC-a Koševo po mome mišljenju logično bi bilo da VIK SA pripadne Bolnici i da generalni direktor bude Seka.
Prosječnom SDA glasaču i ne treba više od 2-3 litra vode dnevno.Većina je svakako navikla s bunara donositi prije nego su šljegli
Nije problem je li ili nije SDA kadar, nego je problem ako ne zna raditi posao.Nažalost večina SDA kadrova su amateri osim u smislu korupcije i kriminala.
Slučajnost stroga
hadzi premijer mudro bira :)))))
Do kada vise trpiti ove SDA smradove??? Hoce li ovaj narod ikada ustati i reci dosta? NECEEEE, JER BOSNJE VOLE DA SE PATE!!!!!!!!!!!!!