Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovaj nakav sminkercic ko i zubo Tegeltija
Dok je Osman MEHMEDAGIC skidao potkovanog i GT u isto vrijeme su propali kLošarkaš Dinokio i mediji skidali MEHMEDAGICA. Na dan smjene zlocinke GT, NIP ima press i mediji nam ga plasiraju kao spasitelja prenoseci isprazne ŠIBICARske floskole. Jedino ko se danas izbezumio zbog smjene GT je hns, Milan Tegeltija, Konakovic i Faraon Radoncic. Kajgana je vd, do novog predsjednika
Linija koja je htjela zaustaviti Osmana u misiji skidanja i razbijanja uzp mreže. Toranj-Oleg-Konakovic - SELIMOVIC-Katica ❗ IZDAJU DEPEŠU DA SE OSMAN UHSPSI I SPASI GORDANA TADIC. NEK SE ZNA ❗☝️🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dakle, nema pojma. Takvih ima koliko hocete. Tko nije studirao kada mu je bilo vrijeme, zaista ne moze znati svoj posao. Sa mnom su mnogi starci “studirali” kako bi zadrzali postojeci posao ili otisli malo dalje, a sve po politickoj liniji, kako studiranje tako i zaposljavanje i napredovanje. Radi, ima obitelj, i jos stigne uspjesno studirati. To ni u crtanom nema.
vidim da uci selfije pravit, toliko o tome
Dodokov igrac. Vidi se da je vodio sve predmete protiv Bosnjaka i Hrvata
Dobro ce Kajgo razmislit , sada je pod lupom , pa nek vidi sta ce .
Bakir je zbog ovoga neki dan isao u Banja Luku da dogovori s Dodikom, da podrze istog kandidata..tj. svog covjeka!
PRAVIO KAJGANE, hahahaha
Sjaši Kurta da uzjaše Murta
A jbte sve neke retard face
Trbin što bi rekao Mile
Pročita uvod u bipgrafiju i sve jasno. Kao svršeni srednjoškolac prvi posao dobio preko stranke. Prvo radno mjesto pandur. Talentiran hajde upiši neku višu školu. Poslje i fakultet završi, magistriraj itd. I to sve uz posao u roku. Krenulo čovijeka šta ćeš. Kuduz bi odlikaš trebao bit.
Jajaric
Kakve su ovo visokoškolske ustanove, 98' diplomirao, dakle u ratu upisao? Tek 2005 fakultet završio, jasno o kakvom je stručnjaku riječ! Ko predlaže ove likove ljudi dragi, dajte jednog obrazovanog (stvarno obrazovanog).
Ovaj ce da sabotira i obustavi sve istrage protiv bosnjaka, dodikov covjek
Jos jedan “pklat” u nizu…vidi mu njonje one prašumske
Ma samo nek su makli onu Čovićevu funjaru.
Sve Srbadija pa za sta si se borio Alija