Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radnike ne stiti zakon zato sto u izradi zakona sudjeluju robovlasnici
Poginuo radnika na Ilidzi, Kliks nije smio da napiše ni na kojem je gradilištu poginuo jer su kupljeni, čovjek nesreću doživio na gradilištu Hotela Hills, zasto to nise objavili ??
Spasice radnike Zlatkovi omladinci koje nam ovaj potura kao kandidate za nacelnike u sarajevskim opstinama. Ali u zutu, ogadice nam prostor kad se pojave na plakatima i nece dobiti glasove. Time Zlatko ispunjava svoje obecanje dato Izetbegovicu da mu prepusti sve sarajevske opstine nudeci lose kompromitovane kadrove ili on misli da mi ne znamo da on redovno ide kod Bakira na sastanke i dogovore.
Kriv je lopovski "stabilizator" SDA-SBB jer drze inspekcije u svojim rukama. Zato se tako krvavo bore za opstine, da bi nastavili svoj lopovluk.
Nema zakona-nema drzave-nema nas...
Bakir
radnici su potrosna roba u ovoj kvazidrzavi i sto da ih se štiti. Doduse tu isti radnici, i ostali, uredno drze na vlasti ove hajvane već 20 godina
BH DRUSTVO JE JEDNA VELIKA NESRECA
pa sve u sluzbi bogacenja skorojevica koji vrte pare na izgradnji, to je sistem za koji smo se borili
Bakir izetbegovic je kriv
momci rade u tenama bez ikakve opreme podsjećaju na one što su branili državu u tenama.naj neuredjeniji sistem rada i BiH.
Sve nesrece koje su bila stitili ste firme osim FAMUSA koji vam nije platio
Ruku na srce, i među radnicima ima krajnje neopreznih ljudi da ne govorim o onima koji umjesto vode piju pive. A što se sigurnosti i zaštite radnika tiče ona mora definitivno biti bolja, ali da se ne varamo, takav posao podrazumijeva određeni rizik i nikad se neće moći potpuno eliminirati smrtnost.
Kriv je bakir..
Cijena svega u svijetu i životu je čovjek, odnosno ljudski život. Zdravlje i znanje (Bolest i njeznanje) su najskuplji, ne mogu se novcem platiti, i zato se plaćaju ljudskim životima.
Odijelo radno,obuca i ostala minimalna licna htz oprema za jednog radnika uzmimo da je 100 km godisnje minimalno i puta broj radnika i eto djipa gazdi, a o masinama kolektivnoj zastiti ,obuci strucnoj necemo ni govoriti.Znaci firme su pod zastitom zbog korupcije i losih zakona a bijeda nek gine zbog tudjeg bogacenja a ponekad i svog neznanja i aljkavasti.Cast rijetkim gazdama koji su uredni.