Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediji su sprdnja, samo su shareovali bez ikakvog dokaza.
Covjek za klickbait i podvale. Majstor zanata. Ovako je SRNA objavila da je David Dragicevic opljackao nekoliko kuca pa pijan upao u korito one rijeke i tu umro.
Mediji su umrli, ostala je propaganda. Ko jukebox ubacis novcic i slusas plocu koju zelis.
portali su prenijeli ne zato što su glupi nego zato što ih boli briga jel tačno, to klikne 50 hiljada ljudi, zaradi se isto i od lažne i od istinite vijesti. To je cijeli problem internet medija i teško je rješiv bez državne intervencije
Sjeti se pjesme Željka Bebeka: "Da je sreće bilo"
Samo da se napomene da je dobar sa dodikom i dacicem.
Copy paste novinari
Svaka njemu čast, što pokazuje i dokazuje koliko su današnji "portali" i novinske agencije zapravo obična žuta štampa željna senzacija.
steta
Čast izuzecima ovo je sve OLOOŠ koji sebe zove novinarom koji su gladne senzacionaliste i krpelji koji su mnogima /ni krivima ni dužnima/ zaradi sitnog šićara uništili živote njih i njihovih porodica!!! Sjetite se prošlo ljeto onog profesora iz Vogošće i njegove porodice! Čovjek odvede sebe i svoju porodicu u SMRT radi NOVINARSKOG OLOŠA!!! stoookoooo
Pod hitno usvojiti Zakon o "Medijskoj diskriminaciji nad stanovništvom ove zemlje" 1. Svaki portal, site, korisnicka web adresa da ima stvarnog i registrovanog vlasnika /imenom i prezimenom i matičnim brojem 2. Kaznene odredbe 6mjeseci zatvora za lažnu i zlonamjernu vijest. 3. Stub srama ispred parlamenta BiH sa imenima svakog od njih!!!
hahahahahahaha
Zelim Mladicu sto duzi zivot tj. umiranje! 😒
Kad bude proglasena njegova smrt niko nece vjerovat pa ce sam bit na svojoj sahrani.
Nije puno pogriješio samo je malo uranio...
Ma ti si budala😅😅😅
Ovaj bi kod nas bio samo jedan prosječan novinar i ništa više. Šupljolog sa dna kace, promoter neke političke opcije i to je to. Na našu žalost. S druge strane, većina naših novinara bi u inostranstvu bili zvijezde poput njega. Čast izuzecima, da ne bude da generalizujem.
Covjek ce naplatiti jos za to od Google Adsensea hahaha a mi se vamo koljemo jel umro ili nije