Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goli otok je nužna lokacija koju bi trebale imati sve demokratske zemlje.
Iebote, gde su otišle Srbija i Hrvatska u odnosu na BIH - to nije ni 23. vek, nego 25. vek. Ima punih godinu dana kako su sve srpske ambasade i konzulati po svetu dobili instrukcije da u Beograd šalju službene i zvanične informacije, neformalne podatke i tračeve o radu, eksperimentima i najavama bilo kako vezanim za antiCovid vakcine.
ma ovo je neki doktor A iz banovica ali napisao O
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Doktor Oetker naravno
Fadil smišljao pseudonim i vidio ga na kutiji za muffine
Cuj ko je? To je magaciner dr. Sebije Mengelebegovic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Demokratija je Bogatstvo pojedini Fukara 93%naroda! Kazu EU pa sad kad bi ušli pola nas ne bi moglo do Ivana iz Sarajeva nestalo bi nam goriva😂
Mafija je to sve, a znamo svi da je Međed glavni mafijas u BiH.
sad ce bosnjama opet donirati Vucic i Dodik 150 vakcina i bosnjaci ce za uzvrvrat oboriti vladu i slaviti 9. Januar
Orhan je Robin Hood ovdje. Pitaj Boga kad bi siromašne zemlje došle na red za vakcine.
Demokratija je žestoka prevara za idiote
kara hodža?
Osman Karahodza , kara-crni/hodza. Ovaj komentarac govori koliko su samo i EU drzave u opasnosti jer vakcina nema. JER ZAVLADALA JE POMAMA ÖASE PRODAJU PO 16PUTA VECOJ CIJENI, NA KRAJU SE DA SKONTATI KO ŽIV IZAĐE IZ KORONE DOBRO I JEST KO NEIZIĐE ŠTETA NIKOM.
Probisvijet koji vec odavno lesinari supljom pricom.
Seka Izetbegović nem ako drugi biti.Veceras će biti n aFace.
OFikret OHodzic
Cemu ovolika ujdurma? Bitno da nije bilo nikakve zloupotrebe! Pregovaras,dobijes zvanicnu ponudu,prihvatais ili ne prihvatais. Ako prihvatis ,ides u dalju proceduru,I to je to.
Steta sto ljudi nikad nece shvatiti da je sva ova pandemija pomno isplanirana kako bi se upravo na ovakve nacine stvorio biznis i nepresusan izvor zarade. Stvarno jednostavno: Stvori problem i onda ponudi rjesenje.
Svaka budala muze kupiti vakcine, samo kriminalne vlasti ne
Hahahahah žrtvice moje
"ON MENI IMA BOSNE. PA VIDIŠ LI HAJVANU DA NEMA BOSNE. Rijeka Bosna ne teče, ona samo tiho klizi da što prije napusti nas. HAJVANU"