Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo Vijecnicu osvijetliti u bojama Njemacke. Zahvatile su ih najvece poplave u posljednjih 50 godina, vise od 100 ljudi je izgubilo zivot. Zasto ne pruziti podrsku prijateljskoj zemlji.
Sarajevo je sve osim nekadasnjeg grada i metropole. Selendra puna smeca, kockastih muskih glava i jeftinih dronfulja
zastava njemacke u sredini a sa strana napisati na njemackom i bosanskom uz vas smo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo u kost Benjamina! Jako bitno obilježavanje, godina pokušaja puča hahaha Ko je platio to? Mogu li ja za rođaka baciti projektor na Vijećnicu uskoro će mu rođendan?
Gey?
Prije nego se pojavila turska zastava vidio sam Baketa te noci, motao po Bascarsiji i nervozno prebacivao cackalicu s lijeve na desnu stranu usana i obratno. Samo jednom je hraknuo, sto me je iznenadilo, jer on ima obicaj da nekoliko puta hrakne nakon porcije cevapa.
Pa jbt mogu danas staviti njemacku zastavu bila je i palestina bilo je svega samo me interesuje ko je stavljao bosansku zastavu kad je rat bio u bosni to nema nigdje da je neko stavljao. I ko sada spominje sarajlije jer su bili opkoljeni 4godine niko
tako je. po meni ne treba vijecnicu nikako osvjetljavati a svakako ne svaki drugi dan, cim se negdje u svijeti nesto desi, pa kao “Sarajevo suosjeca s Turskom, Njemackom, itd.”, a portali okolo prenose slike a raja lajkuje i klika. u sustini ovdje svakoga boli *urac za bilo sta. Samo nemoj da neki papak sjedi nasuprot vijecnice i pritisce dugme prema svom nahodjenju ili naredbama stranke. onda to moze postati opasno ….
E moje budale, Nazalost ovaj narod ce propast upravo zbog takvih koje danas podrzavaju ovu zastavu a ne njemacku. Ta ista njemacka koja je primilia hiljade i hiljade ljudi. Koliko je kredita odplaceno u bih samo sezonskim radom u Njemackoj? Hajde slavite vi sultana ovce jedne, i sagnite se lijepo kad se baketu ili starom haris na viagri digne
Smeta komunjarama mjesec i zvjezda, pa se odmah pitaju ko je dao dozvolu, mamicu vam vasu, kmecite malo
Sto vam to odjednom smeta? Sto se niste bunili za desetine drugih zastava sto prodefilovase na isti nacin?
Smeta im jer vide mjesec i zvjezdu, govna
How give a fuck-?
A fukaraluka, pa nije potrošeno ni jedan KM struje!
A ko problematizira zastavu Turske na vjećnici? Kome smeta Turska zastava? Da neće možda staviti rusku ili kinesku? od one stoke koja ubija muslimane? Sramite se
Meni smeta turski puč, hebo ti on sve. Kakav ba puč, sta se obiljezava? Sve vas treba nargilama po ledjima udarat.
Prodajem Golfa 2, 88. godiste napravljen u TASu pa ako moze da ga postavite na Vijecnicu? Hvala unaprijed
Prošle godine na ovaj datum krepo mi ker.Pa da vam pošaljem sliku za projekciju.
Pitanje za sve vas koji velicate tudje zemlje.Zasto ne zivite u tim zemljama?
Pa navijamo za Tursku jer su braća Muslimani. Ali u Njemačku idemo da živimo jer tamo su pare. U Turskoj nisu.
Ja sam dao dozvolu.
Samo Turska, to su nam braca cigani
Nemoj tako, pa oni su ti baku i prabaku guzili 500 godina, nabili ti komplekse
Jel ovo Benjmina gulen Ja mislila jevrejka