Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izet fazlinovic kad mu pise kondor hahah
Ovako ce uskoro biti clanak: Ko to jos cita Avaz?
Ma kakav RS ljudi i sad traktore 🚜 vozaju logicno da im je i telegram u porastu
Safet Susic sigurno to Jos kosristi.
Kurir na konju i dimni signali isto,izmedju Visegrada i Cajnica je jos uvjek u upotrebi u rupi zvanoj RS
@Mrki500 dimni signali
Nije se telegram zadržao samo u BIH, i Nijemci ga koriste, ali oni kojima je stalo do nivoa komunikacije u posebnim prilikama
Mozda bi i koristio da znam kako se koristi
Napokon neki dobar poučan i zanimljiv članak na klix-u
ovi što su rođeni u doba mobitela ne znaju šta znači kad ti stigne telegram. Prilikom smrti roditelja primio sam nekoliko telegrama,to je poseban osjećaj. Ne može se sve zamijeniti viberom. Drago mi je da telegram još postoji.
Koristi moj upravnik kad mi treba neki papir iz sjedista firme Prije mi iz Kine dodje paket nego sto mi on poreznu karticu dobavi
Greota je da izumre telegram, sevap ga je koristiti, da opstane, ima duše u nj
Samo kad su pare u pitanju telegram bio dobar
SDA bogami koristi telegrame i danas jer nisu jos dovoljno inteligentni za moderne tehnologije, sam bakir je poslao Dodiku telegram prije 2 dana.
Šta zna sirotinja u rs-u šta je Internet....
Šta zna omladina šta je uklesavanje slova u kamene ploče. Prije je bilo bolje.
sta je telegraf