Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta mislite da odluče Dodik I Čović bošnjake istrijebiti ko bi se ispriječio da napravi i formira odbrambeni front???? Dezerter Forto, Motokultivator Nikšić ili Busuladžić Dino iz Rogatice??? Bošnjo jesinli svjestan da ti je glava u torbi kao nikad prije..
svi prošli provjeru SIPE. Divno.
Opet Muje žrtvice, pa kako vam ne dosadi mjaukati Bog vam pamet dao
Ovo trojkaši da rješe prigovrom CIK-u za ovog međeda (mede izvinite)
Covjek odnosno oranggutan iz Bakinaca sve radi da ponizi drzavu.
Taman to je onaj Centar sto je fino obrazlozio gdje je 3000 srba iz okoline Srebrenice izginulo a sto ih narod svrstava u zrtve Orica. Oko 500 je civila a ostalo vojnoco stradali na ratistima sirom BiH.
šteta što nije H.Zahiragić tu
Zlocin Genocida pocinjen u BiH, se izučava na svim svjetskim Univerzitetima, tako da je negiranje prazna prica zasnovana na osjecaju mrznje.
evo idee za Niksica...Nermine ovo se placa..izvisio si na direktnom i kompenzacionom...Kifla te je prodo u vjecu naroda.... sad ti je sansa da se dokopas kakve takve stolice ..a nije ni malo.. pet hiljda marona..