Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi nešto pričamo o rusiji. ko fol oni su vaki, oni su naki. ko fol diktatori. pa ista familija kod nas već 30 godina na vlasti. pa general franko je za za nas običan amater.
U Americi mozes biti predsjednik 8 godina i cao, nema vise.U BiH odustaju od predsjednikovanja samo ako ih iznesu na tabutu iz predsjednistva.Primjer za to je Bakir koji kupi izbore sa pokradenim parama da bi mogo biti na vlasti i dalje krasti.I tako sve u krug.
Evo kako ja msm da ce bit: Trojkin kandidat pobjeduje zatim bakir a poslije bakira najvise glasova ce imat hadzikadic i onda zadnji hadzibajric Hdz pobjeduje 100% Snsd to jest dodo pobjeduje 80%
Pa zna se Đaferović ili Sejdo Komsić
Bilo ko je dobro dosao samo neka nije iz sda
Bakir se izgleda sprema da uništi i dokrajči Bošnjake u BiH, po planu Srpske UDBE i KOS-a čiji je uvijek bio agent. Nećeš uspjeti razbojniče, nećeš moći, neće ti to proći! Ako ti prođeš u predsjedništvo onda Bošnjacima prijeti nestanak na ovim prostorima. Bošnjaci su shvatili ko si i šta si, nikad više nećeš imati povjerenje kod Bošnjaka. Seli sa svojom ženom Sekom u Tursku kod Erdogana, tamo su vam svakako i pare što se pokrali od naroda. Sikter što dalje od BiH!
Zamislite zivot u Bosni nakon izbora u kojim su kao pobjednici izasli Mirsad Hadzikadic, Zeljko ili Ivo Komsic i Bogic Bogicevic! Ili da se u tu avanturu upuste i pobijede Senad Hadzifejzovic, Anto Tomic i Dragan Bursac ili Srdjan Puhalo! Ili poduzetnici Izudin Ahmetlic, Petar Corluka ili Mijo Cosic i Drago Malinovic! Niko vise ne bi pricao o onome o cemu se danas prica nego bi svi planirali svjetliju buducnost.
Najbolje mu kakvog bika dovedite svakako je napravio koridu i seljakluk od drzave
Ma treba se Naser Oric kandidovati u inat, lakta senku i sumskoj naciji! Da ga gledaju stalno na tv a vole ga!
Šta će Orić kriminalac u politici
jel' se misli na tradicionalni cevljanovicki megdan ili...?
Samo Becirovic pencili za ostala 2 clana!
Bakiru neće ni Sebija dati... Glas.
Magarac će ga pobijediti.
MAMA BOSNJACIMA NI ALLAH NE MOZE POMOCI SA OVIM KRIMINALCEM!!!
trojka je napravila toliko gafova kako je na vlasti za par godina od srebrenice , Mostara podjela u travniku , kladuši nnikad vise nece dobiti glas , samo provjereno glasajte . u svojoj vjeri na svojoj zemlji..
Iako trojka kandiduje samo jednog kandidata, ne znači da će svo glasačko tijelo trojke, glasati za njega. Razlike su velike. NiPovci sigurno neće glasati za Nikšića npr., niti obrnuto
Samo zvizdić gdje god da ode!