Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfan legenda
@Derim7 jesil to ti nikšiću napravio lažnjak na klixu pa sebe fališ ahahahaa
Adnan Šteta
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nisam vam član stranke al ako vam iko osim Čengića preuzme stranku možete zaključat i ugasit svjetlo.Eto.
Nakon ove ankete, vjerovatno ce ovi stari vukovi raditi na unistenju Irfana, a on je jedini koji moze uraditi nesto vise sa mladom ekipom, a ostale poslati u mirovinu, a Masica izopciti iz partije
Sve ih znam lično. Vratite Lagumdžiju. Najmanje je loš
ako hoce da odrze stranku izabrat ce Cengica, koji ce neminovno malo da promjeni kurs stranke. ukoliko pak zele da uniste stranku kao sbb, onda neka obavezno izmjene statut i zadrze druga Niksica moralistu iz podruma.
Gledaj ti "glavuša", sve fino utovljeno. Tipični dan uhljeba: CkSKBiH zasjedanje pa onda na janjetinu sa ražnja
Red bi bio da na celo dodje neko mlad, pristojan, bez afera, a da je perspektivan. Tu je Irfan Cengic favorit
ne znam jel mi draze sto Irfan ubjedljivo vodi il sto je Masic zadnji.
Nikšić treba ostati predsjednik, jer najprije će ugasiti tu zaostalu komunističku partiju.
Pomete Čenga na anketi
boli me K----
Prdež partija
Ko god da bude od ovih raspad sistema
Politička partija (zasnovana na temeljima starijim od komunista) što ima potencijal da ovu napaćenu i pokradenu zemlju vrate u normalu. Političar bi trebala da bude plemenita aktivnost i kod nas to svakako nije.
Od SDP-a je ostalo samo ime i imovina koju su uzurpirali. Sve to je Lagumdžija uništio a iza njega su u stranci ostali samo njegovi podrepaši. Gomila uhljeba kao i u SDA!
Treba je ugasit, ovako parcaju Bosnjake!
Savo Kovačević
Podnosim neopozivu ostavku a vi izaberite pošto ste već sve izrežirali Zlatka Lagumdziju i time ste sahranili SDP na ovim prostorima! Hvala! Rahmetli akademik Nijaz Duraković.