Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
filipie idi nek ti mati namaže krišku..za generaciju koja raste
koje je to vase \"kulturno\" nasljedje mame vam ga nabijem gurbetske loyave. vase nasledje je u turskoj piichka vam materina. porucujem hrvatima u hercegovini a posebno u stocu da ovoj stoki obrezanoj poganoj ne daju disati. upravo neka vide i osjete da stolac nije nikakva bosna pogotovo tamo nekih izmisljenih bosnjaka shumnjaka
Čestitke mladima iz Stoca,samo naprjed,kulturno i po propisima i uspjeh je zagarantovan a oni koji i dalje sanjaju da se Bošnjaci neće vratiti u svoj grad malo su se aj.ebali. @Stolac Stolac je uvijek bio u BiH i tako će uvijek i biti a to da će neko visiti to je smiješno i kratko rečeno NEPONOVLJIVO a ti i dalje živi u šup.kovom i bobanovom nasleđu.
Baliye ce opet visti po Stolackim banderama kao 1993 .
Svaka cast mladi Stocu, upornost pobjedjuje...samo naprijed!