Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji samo JEDNA SI JEDINA !!!
Sranje tekst po mom mišljenju
Ma pišite vi šta hoćete Mi i dalje pjevamo JEDNA SI JEDINA..... samo tu himnu priznamo,cijenimo i volimo.. ...
Istina boli. Vidim. Dodji i ti na poskok. Samo tamo ne smijes psovati...mozes li izdrzati?:D
@Josip Idi prosipaj tu pamet po poskokovom forumu, odakle si i doso! A Srebrenicu ne uzimaj u svoje prljave zvalje!! Po vasoj logici mi nismo trebali ni trazit, ni egzhumirat i identivikiovat,ni ispratit, a na kraju ni casno ukopat nase zrtve, da se vasi idoli iz s.m.r.d.s..ke nebi naljutili?! A ko se smije ovim stvarima, ste samo vi i bolesnici iz smr-dske, a vi ste ujedno i gori, jer ste im halalili hrvatske zrtve, i vasi predstavnici cak idu i na proslave genocidne tvorevine, i tako pisaju sopsvene zrtve, bez imalo stida. SANU I BANU je vama isto, jer zaboga to se rimuje, pa mora biti isto, koji intetlektualni kepeci ste vi!! I na kraju, si ste ti koji kukate o nekakvohj ugrozenosti, au opstinmama gdje ste vecina bi izigravali bodgove. Hajde s.m.r.a.d.u, mrs odavde!!!
Vratite nam onu na hrvatskom: Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina. Ova himna na hrvatkom jeziku je jedina mjerodavna!
Hahahaha umirem od smjeha citajuci komentare. Bosna ima najjaci humor na svjetu. Sve se raspada u zemlji ali je humor vrhunski bio i ostao.
Tekst je totalno bez veze i ne da nije za himne već nema nikakvu vrijednost ni da se štampa na Violetinom tariguz papiru. Nigdje veze. Znači, samom činjenicom da ga je napisao \"književnik\" treba da nešto vrijedi? A kod nas danas svako radi sve, samo ne ono za šta je školovan. Tako se desi i da ovakvi promašenjaci postaju nadriknjiževnici. E daleko smo stigli sa ovakvom književnošću. Svaka čast!
kakva je to himna pa nigdje se ne spominje Bosna
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
Halal Web- VIJESTI Prenosimo vam vijesti sa hitnog sastanka prijateljskih zemalja sazvanog kako bi se uputila pomoc Bosni u gasenju pozara. Vec se nadzire pozitivan ishod ovog HITNOG sastanka zbog goruceg pitanja. Kako prenosi Halal Web, Saudijska Arabija velikodusno je obecala poslati tri azbestna leteca cilima specijalizirana za gasenje pozara; Sheik El Orans se obavezao poslati cetiri genetski modificirane kamile sa extra kapacitetom grba za prijenos vode, koje se inace koriste u gasenju pustinjskih pozara; dok je Ali Baba obecao poslati 40 posebno obucenih vatrogasaca koji ukradu pozar da ih i ne vidis. Trenutno je za govornicom zadnji predstavnik prijateljskih zemalja, a sastanak ce biti okoncan i pomoc HITNO upucena za Bosnu cim Sheherzada zavrsi svoj govor, sto se ocekuje za 1001 noc!
VIC - ZAKLJUCAN GPS Lete dva turska borbena aviona nad Bosnom zahvacenom pozarima. Prvi pilot javlja drugome- Vrijeme za lansiranje, tri, dva, jedan, SAD ! Drugi pilot pokrece zracno bombardiranje \"carpet boming\". Dok podrucjem odjekuju jake ekplozije, pilot zadovoljno to promatra i javlja- Imam vizualnu konfirmaciju. Mete su uspjesno eliminirane! Prvi pilot javlja se drugom: Nije mi jasno sto mi ovo palimo kada vec samo gori, ali dobro...Nego nesto mi zastopao ovaj GPS, gdje je tacno ova oblast Sirije? Drugi pilot provjerava navodjenje i zakljucuje: Sirije? Oh ne, pa mi nismo u Siriji! Ostao nam je zakljucan GPS! Mislim da smo sprzili Bosnu!
I moj dedo napiso. al nije zvanicno. neg nako za raju . zna se koji ej zvanican put . a mozda se i ne zna. da nije neka predizborna ujdurma - ko fol branitelji drzave i poretka.
NEMA bOSNE
NE MERE BIT GLUPLJI TEKST!!! (Zao mi je ali ovo je moje skromno misljenje,)
Ako je suditi po većini komentara, nije ni čudo što država nema tekst himne, čudo je što imamo i državu. Srećom, ipak ima država koja se zove Bosna i Hercegovina i njen Parlament će odrediti-usvojiti tekst himne kao što je odredio i muziku himne koju slušamo u svečanim prilikama (sviđalo se to kome ili ne sviđalo). Nadam se da će Parlament biti parlamentaran i da će ravnopravno razmotriti sve prijedloge. Slažem se da Topčićev prijedlog nije dobar, ali to nije razlog za omaložavanje. Više demokratije i uvažavanja ne škodi nikome u BiH.
Zaista jadno! Ovo je za sjesti i plakati! Žalosno! Bolje da nemamo nikakvu himnu! Barem smo po tome JEDINSTVENI!