Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej svaki dan"novi lijecnik" koliko li ih ima???
doktoru svaka čast, a onom kojeg je liječio je bolje da se nikad nije niti desio
Velika je to čast bila biti Starom doktor. U danasnje vrijeme gotovo je nemoguce naci dobrog, casnog i postenog doktora.
yebo ti on mater...sto ga nisi otrovo kad si imao priliku....
Pa da ti budes sretan? E nemere!
svedno smo mu odrezali nogu i zabili glogov kolac u vampira
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...jbg...to ti je ono kad je drug ustvari gospodin...kapa dole nijaze.
jel baš ono ko što si i ti sam, i drug i gospodin?
...ja sam ti pretežno seljačina...bar prema rezonu veČine graDŽana :)
Jel Nijaze bogati, jesi i ti bio tih godina silom nateran od "zlih komunjara" da se izjasnjavas kao musliman umesto bosnjak?
Nije od komunjara koliko je od takvih kao sto si ti
Kako to mislis...dodje popisivač, ovakav kao ja, i kad me vide ljudi se uplaše da kazu da su bosnjaci...ili pak malo podvikne i odrzi predavanje na temu "ne moze se biti bosnjak"...? Bas me zanima kako je to funkcionisalo?
PRIKAŽI ODGOVORE (23)