Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeda sam vodio u ovu bolnicu, na kako su rekli, rutinski zahvat.Prvo čovjek koji je svjestan i pokretan smješten je na intenzivni odjel na šta niko od nas nije bio upućen da će se tako biti.Za 2 dana pozvani smo da dodjemo po njega, jer je"agresivan" u svojim 70-im.Zatekli smo ga u užasnom stanju, nesvjesnog halucinirao je.Nakon pregleda psih. rečeno je da su mu dali teške sedative.Imao je razne modrice od vezanja, krvario je od nasilnog priključivanja katetera.Ne treba ih napadati?
@gooUser1572859364 moj je svekar ležao također na KCUS borili su se da mu daju lijek stalno je trgao infuzije i da vezali su mu ruku da ne bi sebi pokidao vene jer bi tada tek bio problme. Svaka čast sestrama hranile su ga, presvlačile i još su trpile njegovu dreku i kidanje braunila. Uostalom svog djeda si trebao kući voditi pa o njemu brinuti a ne smjesti ga u bolnicu pa kako god
Prvo da ne nastavljate pisati gluposti, išao je na zračenje i niko nikoga u bolnicu ne smjesti zato što želi nego upravo zato što mora! Nakon teških sedativa, zavezati nekoga je van svake pameti, a pri tome ne znajući kateter priključiti...
sve sto su dotakli je propalo a oni I dalje truju narod lazima - SDA
Pa sad moli boga da se ne razbolis . Tolike psre dajem za zdravstvo od plate nista od njih nemam . Nikad losije stanje u zdravstvu fuj
Pravdanjem ravaku koja je na čelu KCUS i njenim pro Mengele stavovima dokazujete ono što govorim godinama; SDA je ratno-zločinačka-kriminalno-koruptivna Organizacija. Koja je razlika između Mengele-a i Sebije??? Pa i nema je. Koja je razlika između NDP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) i SDA ??? Nema je. Prvi su ubijali Jevreje, Slavene, Crnce.... a drugi rade na tome da svoj belaj (begovat) očiste od Srba, Hrvata i onih koji se ne slažu sa njihovom politikom.
Dozvoljavanje indolentnosti doktora koji nemaju znanje, i sto je najvaznije ne smiju priznati da nesto ne znaju ugrozavaju se zivoti pacijenata.
Može Sebija kad ima dobra leđa iza sebe. A da joj suprug nije Bakir čisto sumnjam da bi se usudila
SDA "doktorica" je više od 12 godina studirala, a kakva joj je bolnica i ljekari pokazuje i primjer od prošle godine, kada se lično nije podvrgla na operaciju svojim kolegama, već je pozvala čitav tim ljekara iz Beograda da je u Sarajevu operiraju. Naravno, nije to platila iz svog džepa. Toliko o profesionalnosti "uvažene" direktorice i stranke koja je brani, a u svakoj normalnoj državi bila bi sankcionirana.
Puna podrška za prof.Izetbegović i osuđujem svaku vrstu nasilja.
Podrska za Prof Izetbegovic. Stop Sdp pritiscima!
Pa ovi svakodnevno pokazuju šta su i ko su. Tolike godine lažete narod. Mene lično pod dojmom rata isto tako. Ali bagro lopovski nikad više. Što se mene lično tiče ne postojite više. Samo me interesuje da je kojim slučajem(nedaj bože) njezinom djetetu to isto bilo.
SDA pravda mentalno nasilje nad pacijentima.
Neviđeno poštena stranka! 😂
da mi je samo znat kako se doktori ponasaju kad su u pitanju clanovi sda stranke, kakp vas nije sramota il je smihete prdnut od babe Baketa
A sto se Niksiceva zena lijcila vani dok je Sanko bio direktor i svi komunisticki strucnjaci
Puna podrska za Prof Izetbegovic. Niksic isfrustiran sto nema Sanke da mu zaposli kcerku i zeta.
Da pitamo gospodju izmetbegovic kako bi reagovala da je njeno dijete u pitanju? A da, rodbinske i ostale veze..
Čuj HARANGU! Čija je to riječ?