Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH Hrvati treba da se izjasne prvo da li su oni ovdje dijaspora ili konstitutivni narod u BiH. Ne mogu biti i jedno i drugo. I ne mogu koristiti i jedne i druge privilegije. Ako su dijaspora i zastupaju interese Hrvatske, kao što to radi HDZ od osnivanja, onda ne mogu imati prava konstitutivnog naroda! Bošnjački političari treba ovako da postave stvari.
Kako kaže pjesma stara: "Proklet bio izdajica svoje domovine"
Misliš himna SFRJ?
Situacija je sljedeća. : 1. Deklaracija nema utjecaja niti na koji način obvezuje Hrvatsku. 2. Ako uzmemo kartu stanje je sljedeće, most spaja jedan dio Hr teritorij sa drugim Hr teritorij, kroz HR teritorijalno more. 3. Jedino što HR mora poštovati je pravo neškodljivog prolaska kroz teritorijalno more Hrvatske. To znači da svi brodovi koji plove prema Neumu moraju imati mogućnost prolaska kroz teritorijalno more Hrvatske.
klub Bosnjaka predlaze da se Herceg Bosna proglasi NEPOSTOJECOM,,
Bosnjaci si sa Deklaracijom mogu dupe obrisat a most se gradi hahhahaha
Donositi deklaracije hoce li susjedna drzava graditi most na svojoj teritiriji je idiotski potez u svakom slucaju. Jesmo li to opet bacili sape na tuđe
Pa jesu li oni delegati u BiH ili Hrvatskoj?
...a jel' fino kad se u Kiseljaku klerofašistički maladenci prose2avaju pa napadaju matičarku zato jer je Bošnjakinja i na to sve nazivaju je "balinkurom"?!?!?
Valjda Ustavni sud donosi odluke o ustavnosti, a ne parlamentarci i nekakvi klubovi. Samo maknut ove ustaše iz vlasti...
Ja ne mogu da shvatim kako ljudi koji su se rodili i stekli sve u ovoj zemlji mogu da rade protiv rodzene zemlje a da se u svojoj zemlji bore za interes susjeda.To bi u T I T I N vakat bilo okarakterisao najmanje KAO DRZAVNI NEPRIJATELJI i odmah bi im se trazio smjestaj na Golim otocima
Ovim aktima hrvati prestaju biti ustavna kategorija koja prelazi u dijasporu. Promjena ustava je neizbjezna u vrlo skorom roku.
Ma ja ,....oni bi kao nešto gradili , a mi im kao .... Fuj , zeemlja ( i jedna i druga ) na rubu bankrota , a oni zasedaju ..., diskutuju...palamude i bacaju ublehe , a sve radi stolice koja im je prirasla za trticu ... Bez brige , bićete potopljeni i s mostom i bez njega.
Raspustiti klub hrvata u Domu BiH i dopuniti ustav bez Hrvata. Ocerat to sve iz Doma, ish, goni, puc!
Sta kazu klub Dinamo i Osijek ??
dajte nam rat da se pokoljemo ko ljudi
GLEDAJ NA KLIXU ODGOVOR NA KRIŽALJCI SELMA BAJRAMI, AKO JE OVO SELMA BAJRAMI JA SAM ALEN DELON
Pelješki most najviše škodi istim tim bh Hrvatima, halo?! Neumski region će postati slijepo crijevo