Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Šućur je pojasnio da se ni jedan kandidat sa tom većinom nije pojavio kada se radi o izboru potpredsjedavajućeg Doma iz reda srpskog naroda. " >>> pitanje za Šućura dali je sve tako ili braniš Kojovića ( koji je imao sasvim druge upute iz svoje stranke od D.M.) i onu iz radeljaševog okruženja????
Dodik + Čović, znači donesite odluke kakve hoće večina građana Federacije, a kome se ne sviđa - neka se žali u Briselu. Jednostavno hoćemo u vlasti građane koje poznajemo, a ne one koji su u dijaspori. Sramota je i za Šućura, mislio sam da je pametniji!
kako da dostave kada nam ukinuse ona tri ugledna srbina ... nego, valja nafatati srba makar 5 komada da vise to zavrsimo !
Jebo ja vama i mater i Vladu...
Blago onom ko nâg i raskoračen uđe u Ismetu Dervoz a ne u SBB