Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo gradjanska Bosna i Hercegovina dolazi u obzir🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Asim Sarajlic i Bakir Begovic ulozili veto 😂
Cek zar nas nije Bakir prodao? Tako trojka prica?
Sutra naslov po medijima: Milanovic izjavio da je Bih blokirala ulazak finske i svedske u NATO hahahahahahaha
Sejdo je jedini politicar od ovih ovih kandidovanih za gradjansku BiH ...Bakir je 50% Ali dodik I Covic nisu ni 1%
Tugo moja kome da te pricam 🤔
Ovome nema kraja , još samo da seoske zadruge uzmu u razmatranje ovaj prijedlog , nema gdje ovaj obožavatelj 9.januara i entiteta RS nije pokušao.
Prjedlog je sljedeci.Ukoliko Hrvat iz TK SK ZK SBK Pobjedi ne moze biti izabran jer nije pobjedio u HNK HK I K10. sto znaci da svi Hrvati iz preostalih kantona iako ih ima vis....e Gube pravo glasa.Cista diskriminacija.Hercgovacki glas u odnosu na Bosanski je bio tri puta jaci u odnosu na Hrvatsko-Bosanski dva puta jaci....Ovaj Covjek zeli da diskriminira vlastiti narod.
ustavni sud nije nadlezan za presudu iz Strazbura Sejdic Finci..
Smiješni su...3=4
Oni ovako mogu povuci potegni do Sudnjega dana..
šnalica - Nije do sudnjega dana. Sve samo do dana kada će se raspisati izbori. Ovoje sve frka UZPovaca, da kada opet ne dobije Čović mjesto u Predsjedništvu mogu da nastave sa bojkotima i do slijedećih izbora. Previdjeli su jednu stvar, ukazat će im se 5-6 Maja!
Aha i mi (Bošnjaci) znamo za nacionalni vitalni interest,KONAČNO
Treba sada fino sjesti, proći zadnjih 4 godine sve zakone koji nisu dovedeni na red zbog nedostatka kvoruma, zbog blokiranja i vitalnog nacionalnog interesa i onda insistirati da se prvo to završi pa onda ovo.
Hallo , pa ovo je zapravo nova idaja Izetbegovica!!!!!! Zasto je danas morao otici, ako vec jucer nije htio ici na sjednicu? Otkud takva promjena za manje od jedan dan? I sta radi sljedeci dan: Ono sto je izignorisao sad predaje na Ustavni sud!!!! Ustavni sud ce odluciti da ovo nije vitalni nacionalni interes i Cocic dobija IZborni zakon a Izetbegovic nije izgubio obraz!!!!!!
Vitalni nacionalni imteres muslimana je da i dalje hrvatima biraju predstavnike, baš normalno.
Ne nije, nego na ovakav izborni zakon koji bio formalno uveo diskriminaciju po kanotnima i najvecu nejednakost glasa razlicitih gradjanja u jednoj zemlji od 19. stoljeca.
Začarani krug na djelu, dali ce ikad iko početi da radi u interesu naroda i države.
Bravo Bakeeeee
Skupina lopova i parazita koji nas vec 30 godina vracaju u rikverc sa svojim neradom i kriminalom obimnih razmjera
bez pardona udruzenim genocidasima...
Ubi Bake dusmane hihihi