Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vajtal nešnl interes
veri importent šit in dis kantri
hau abaut, aj dont giv a singl fak.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A Hrvati ne mogu ni staviti veto kad je milokrad fašista izabrao sve predstavnike u ime hrvata. u republici srpskoj smo toooootalno majorizirani, a kao trebali bi biti konstitutivan narod u oba entiteta. I SAD ĆE SE NA OVO SMIJATI I SRBI I BOŠNJACI, A NIJE VAM TO PAMETNO.
Ok onda Srbi treba da ne budu niko i ništa ovamo preko Drine jer nikat ovamo nisu ni bili dok vas bratija Turci nisu dovukljačili.
To će ih sigurno uplašiti!
Nacionalni interes je lični interes ili po obični građanski IMT.
nacionalni vitalni interes?? hahahaha....ko izrekne ovu retardiranu recenicu ja bi ga streljo odmah...ove glupe zatucane glavurde bog im yebo mater
Vaš nacionalni interes je da što više državnih para da stavite u svoje privatne džepove!!! Sve ostalo je samo paravan.
poslednja igra leptira ili ti poslednji trzaj konja na samrti...referendum ide,proterujemo bošnjački sud i tužilaštvo iz srpske i to je to.Odmah posle toga vraćamo vojsku repubike srpske kao garamt mira i stabilnosti pa onda dalje redom sve do 2018.Tada ide referendum o samostalnosti.Živela nezavisna srpska, živeo njen predsednik Mile
mislite da vojsku nećemo da vratimo? Četnici već marširaju Banja Lukom i drugim gradovima srpske dok takozvane OS BiH samo posmatraju u neverici i ne smeju da pisnu.Sve zajedničke institucije će veoma brzo biti proterane iz RS- a. Živi bili pa videli
Zlatne kašike su naš interes a narod ko jebeeeee !
u Hrvatskoj nem ovakvih problema, u Republici Kosovo nema ovakvih problema, zna li neko zašto? :)
Nije teško pogoditi. Nema ko da načini genocid u tim državama.
Svi napori da se u saradnji sa zlotvorima napravi država su Sizifov posao.
Evo, bez ikakvih predrasuda i zametanja kavge, jedno pitanje. Koji je nacionalni interes Bošnjaka? Hoće jezik, neće da se zove po njima, hoće državu a neće da žive sami u njoj. Pljuju Srbe, koji su od početka bili, ako ništa drugo, barem iskreni prema njima, jedini. Veličaju EU i USA koji se propinju na zadnje noge govoreći kako Bošnjaci ni u kom slučaju, podvučeno, ne smiju imati svoju državu na Balkanu i to rade godinama. Da li je nacionalni interes suživot sa Srbima i Hrvatima, ovakav kakav je? Bolji da može desio bi se za 25 godina. Da li je nacionalni interes protjerivanje Srba iz RS u Srbiju? U tom slučaju saveznici sa zapada postaju neprijatelji, po nekoj logici. Da li nacionalni interes gašenje RS? Po tom scenariju dobijate 30+% sjebanih Srba koje će biti skoro nemoguće kontrolisati na 49% teritorije. Da li je interes jačanje nekih odnosa sa Srbima do potencijalnog, prethodno pomenutog, scenarija? Srbi i Hrvati su barem doslijedni već 25 godina.
Lijepo receno!
Samo u svemu tome zaboravljaš nekoliko "malih" detalja: Srbi neće da žive sa Bošnjacima, pa su ih etnički počistili sa područja na kojima ih ne žele; Hrvati isto tako, a ruku na srce i Bošnjaci su Srbe i Hrvate počistili gdje god i kako god se ukazala prilika a da na bude preočigledno. BiH je bila '92 jako miješana i nije je bilo moguće podijeliti pa da svako ode na svoju stranu, jer su i Srbi i Hrvati htjeli da "bratski popolove" BiH a Bošnjaci da se snalaze, valjda da se priklone jednima ili drugima kao manjine ili da kao ove Sirijske izbjeglice odu trbuhom za kruhom. A da i ne načinjemo priču o ostalima, o miješanim brakovima, o Bosancima i Hercegovcima kojih više nema nego u vicevima. E eto zato ne damo da ide svako na svoju stranu. Nećemo gašenje RS, nećemo da se Hrvati marginaliziraju kao najmalobrojniji, nećemo da se Jevreji, Romi i ostali osjećaju ugroženo. Mi bismo najradije sjeli svi skupa pa se dogovorili za jednu građansku državu, a ne nacionalno zaključano, ali vi nikako..
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
aj tinks rezultat is open is not finiš aj tinks eee gud rezultat for nekst gejm;)