Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da će porast i odobravanje fašizma kako u Evropi tako i u zemljama bivše Jugoslavije, a koje niko ne osuđuje, za par godina dovesti do nečeg već viđenog 1939. godine... a svi znamo da je Bosna na razmeđi tri velike svjetske civulizacije i da ćemo prvi osjetiti to na svojim leđima...
newsflash: i BIH i Srbija su na svim svojim granicama okružene NATO savezom
Kako god okreneš, BiH neće biti član NATO.. Jer Srpska se pita.
Vojno neutralan mozes biti ako si ekonomska velesila i ako si, kao njemacka, dovoljno jak, da se sam mozes odbraniti. Bosna i Hercegovina, pa samim tim i RS, niti je ekonomski jaka, niti je u stanju da se odbrani. Milijarde eura su strane drzave ulozile u Bosnu i Hercegovinu i nasu drzavu bukvalno vide kao "sopstvenu investiciju". Nece kapitalista ulagati u bunar bez dna, sve ide svojim tokom. Bosna i Hercegovina je odavno u NATO rukama, samo to jos nije javno izneseno.
Izvini Kisindžeru što te ranije nisam prepoznao! Mora da si u timu kod Sakiba Softića!
Rs je Srbima garancija da će u budućnosti moći imati argumente da zauzimaju te neke dionice, indirektno vam dragi Srbi žele reći da će opet biti rata i da ćemo vas sve ukloniti. To je veliko srpska ideja i ona neće nikada nestati, jedan veliki tumor ste na ovom balkanu.
kako da budeš danas neurtralan kada nemaš posla, teško živiš, ne vidiš kada će i kako biti bolje a svi kažu da ti je dobro. Kakva neutralnost???
Nema tužnijeg slučaja nego li naroda u republici srpskoj, mislili ste da ćete tokom rata uzeti Bosnu za sebe pa ste onda sada upali među nama, na tablicama i na pasošima vam piše BiH a mrzite je iz dna duše, gladujete ali neka , dok ima nacionalnosti dobro je. Bosna je bila i ostat će!
Bravo surovo al realno haha
Jao kad vidim ovu facu 😂