Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci a se ne sviđa što neće više moći psovati Srbe. Genocid u Srebrenici nije upitan prema odlukama haškog kupleraja, žrtve genocida su Orićevci, vojnici krvavih ruku od krvi srpskih civila.
E svasta ovi zive u paralelnom univerzumu.
Šta ima manjina odličivatim
"Obavešteni smo da je nametnut zakon protiv negiranja genocida. Tu odluku je doneo nekadašnji Visoki predstavnik BiH, gospodin Incko. Poricanje genocida, revizionizam i veličanje ratnih zločinaca su kontradiktorni fundamentalnim evropskim vrednostima", navodi se u odgovoru Brisela. Na pitanje šta misle o novom Visokom predstavniku, iz Brisela kažu da se EU raduje dobroj saradnji sa novim predstavnikom Kristijanom Šmitom, koji je od 1. avgusta stupio na funkciju.
Gdje je onaj extraterrestrial Salkic? I on izadje iz 23% samo nekadna kratko i nesta se izbrabonja!
23% cista izmisljotina srba i hrvata a bosnjaci su defakto vecina na 35% teritorija FBiH i Brcko-Distrikta. Poz lazljivi serbo 😂😂.
@Djubre Teritorija BiH 35%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
може им ваљати...хаха
Nemaju pravo. Trebali bi stititi manjine u Bosnjakistanu umjesto sto se preseravaju u HRHB i RS
Bošnjaci pod hitno da oforme svoj parlament i institucije na području manjeg entiteta i formiraju svoje organe za zaštitu jer ovi su krenuli sa prijetnjama i nestankom.Imate pravo na samoorganizovanje jer ste vi konstitutivan narod i imate pravo da radite sve što i srbi,donesite deklaraciju o nepriznavanju svih odluka koje je donio jedan narod srpski bez vas.
Ne bi to smjeli raditi!
Može meni jedan entitet u papir sa dosta luka. Ali šalu na stranu, ideja je sasvim legitimna i izvodiva, novi bošnjački entitet u sklopu RS zašto da ne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj nakaradni pokusaj iskrivljavanja historije od strane struktura RS-a ide u zaborav i svjesni su toga.