Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije moguće. Ovo je dobar gradonačelnik. Baš uljudan, fin, dobronamjeran prema tupavim Bošnjacima, koji oči neće otvoriti ni nakon 10 genocida i UZP-ova.
Neka dan top komentar kako je ovaj gradonačelnik odličan! Čak mislim da je Bošnjo neki napisao taj top komentar😂😂😂😂😂
Jel se ovdje misli na one traume po dalmatinskim hotelima, dok Herceg-Bosna ratovala protiv opančara?
Neka vam Zahiragić ratuje sa sestrama na sećiji SDA bagro!!!
Herceg Bosna je po Daytonu dio Federacije i nicim nije zlocinacka. Po UN zlocin je djelo pojedinaca ili grupa ali nikada jednog naroda! Da nije bilo nas Hrvata i Hrrceg Bosne nebi bilo niti F BiH a niti BiH, ali Bosnjaci zele iislamisticku BiH i ne odustaju od toga do potpunog raspada BiH isto je cinilo i Milosevic do potpunog raspada. Bosnjaci ne zele dogovor i ravnopravnost naroda jer bez ravnopravnosti nema BiH
Hrvatima iz hrvatske kapa do poda a vi kamenjari ste dno dna.
Ove presuđene zločine se ne smije slaviti, ovo državno tužilaštvo mora sankcionirati, zabraniti zastavu tzv hb i lansirati u zatvor sve one koji čuvaju to zlo u sebi... Hoćeš da živiš u BiH, državi svih građana bez obzira na nacionalnu pripadnost, onda se tako ponašaj. ako ti ne paše idi u Zagreb Beograd ili u tunguziju ne interesira nas ...
Kad se dijele pare onda su braća ( mislim HDZ-ovci i SDA-ovci), a poene kupe na mržnji.
4. Osnovna, SDK, Općinski sud, Bijelo Polje samo su četiri logora u kojemu su držani Hrvati. U Jablanici Muzej, Konjicu ... da ja sam Hrvat i kajem se za sve zločine nad Bošnjacima. Ali prestanite glumiti jedinu žrtvu. I nije istina da je HZ HB bila zločinačka. Osniva se istoga dana je pao Vukovar 18.11.1991. Ako to nekome nije jasno tko je obranio Mostar i BiH, onda neka nastavi s mitomanijom!
Nije ni vaše maslo za ramazana
Pa od UZPovaca,GENOCIDAŠA,šta drugo oćekivati.Lud je onaj ko i pomisli od njih,dobra,humana,ljudska djela.Toga nema u njihovoj mantri.Što vas to može iznenaditi.Više me ćudite vi koji od njih oćekuju nešto normalno.
Da li je ovim pohrvacenim skutorima jasno da oni ”proslavljaju” nesto sto ne postoji!!!?? Paradrzvna i separatisticka tvorevina je osudjena za UZP i ugasena 1994. odnosno vojno porazena.
pa čim se Srbeki uzjebu i ovi UZP s kamenjara ih počne pratiti u stopu....
Ovo je isto kao da kažeš Pjani, Što bolan nisi igrao protiv Finske, a on ti kaže da je bio u sastavu. Tako nekako i s Koridićem. Problem je što je stavljao na stranicu grada, a nije problem što je kitio grad. SDA uvijek isto!
UZP-KROATEN TÖTEN
hvala Irma
Podsjećaju kako su srušili stari most s ljubavlju dok nazovu Mostar hrvatskom gradu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Mama mia koji divljaci
Ove komentare na sljedecoj sjednici UN-a treba čitati.i.pitati ih na kraju: i vi ste njih troje stavili.da zajedno žive.?? Bravo! Čestitamo! Jako ste uspješni!
SDA se oglasi kada čim vide priliku za dizanjem nacionalnih tenzija a to što su drugi sastav HDZa kad se glasa o raspodjeli para nema veze:))