Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba traziti u svakom naselju gdje su vecina hrvati.
Član SDP-a Stolac Timur Haračić osvojio je novi mandat u Općinskom vijeću Stolac, nakon što je prethodno smijenjen sa mjesta predsjednika Općinskog odbora SDP-a, zbog podrške Inicijativi za Stolac. Haračić je kako sam kaže odlučio napustiti SDP, zbog očigledne saradnje i podrške članova i kandidata za Općinsko vijeće SDP-a, kandidatu za načelnika Stoca iz HDZ/HNS-a, i njihovim kandidatima za općinsko vijeće Stolac, a ne zajedničkom kandidatu Zoranu Turkoviću.
SDP je u koaliciji sa HDZ-om u Celicu i u Gradachcu, a sada evo vidimo da zele u koaliciju sa Covicem i HDZ-om u Mostaru i Stocu, pa sa SNSD u Doboju i Srebrenici a gradjane lazu da nece sa nacionalnim strankama. Izdali interese drzave BiH, grada Srebrenice i bosnjackog naroda jer su se svrstali sa Dodikom i SNSD, SDS, PDP pa nisu podrzali Aliju Tabakovica i probosanske stranke, vec Grujicica i prosrpsku koaliciju. Bosnjacima sasvim dovoljno da shvate da je to petokolonaska organizacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sreca pa su Muslici to pametno uradili u njihovim dijelovima BIH nemogu ce je doc do diskriminacije jer tamo nema Hrvata..
@Kifla2020 Kad bude Bosnjaka procentualno zaposlenih u javim inst. kao Hrvata u Sarajevu onda se mozes javljati.
Kme. Kme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
50 metara jedno od drugog i crkva i dzamija. Svaki digli svoju samo nek se zna da smo mi tu. I tako cemo jos 50 godina najmanje. Ako potrajemo toliko....
Škutorija opet huli i cmizdri istovremeno, ko da ih neko vuče za kosu i j.be u guzicu.
Lesi ostani gdjesi niko nesmije davas bije osim nase policije
Mislim da isto to hrvati u travniku traze ili se varam ?
Kkhhm, Komsic, kkhhm
Kvislinško djelovanje SDP-a i izdajnička podrška HDZ-u jeste nesumljivo i očito dio šireg plana SDP-a prema kojem ne žele pro-bosansku saradnju u Stocu i Mostaru, ali žele da pomognu da UZP politike upravljaju Mostarom. Pozivam građane Mostara da ne nasjednu na slične planove u režiji SDP. Nakon Srebrenice vidimo da SDP ima saradnju s HDZ i da je zato odbio da bude dio probosanske koalicije "Sve za Mostar". Rukovodstvo SDP svjesno je otišlo uz bok Fikretu Abdiću.
ugroženi kao mi hrvati u mostaru ,a i muslimani i mi hrvati idemo iz mostara i stoca u druge države traziti sreću. dok ovi pojedini pričaju o ugroženosti hajde neka spomenu koliko je nazaposlenih stočana ili neka čović kaže koliko je hrvata iselilo iz mostara ne zato jer su nam muslimani uzeli radna mjesta nego sto je njegova vlast zatvorila postojeća radna mjesta. priče o ugroženosti jednih,drugih i trećih fuj
Svaki Hrvat u Zapadnom Mostaru je slozno glasao za kandidata HDZ-a, i izabrace Hrvati gradonacelnika, a u koaliciji HDZ - SNSD preuzet ce i Gradsko vijece. Za to vrijeme naivni Bosnjaci nasjeli su na podvale SDP-a i Irme Baralije iz NS-a o Jugoslaviji, Titu, smecu na ulciama Mostara za koje je kriv HDZ, ali su Bakira i SDA optuzili za lose stanje. Irmi ne smeta Covic ni HDZ vec SDA i probosanska koalicija. Korisni idioti Zagreba u istocnom Mostaru su Irma Baralija, SDP i NS
ne laži. HRS je Čoviću mrži od SDA i ostale kamarile zajedno.
@RepublikaBiH2 ne biraju oni covica nego bitaju protiv komsiva kontas
Član SDP-a Stolac Timur Haračić osvojio je novi mandat u Općinskom vijeću Stolac, nakon što je prethodno smijenjen sa mjesta predsjednika Općinskog odbora SDP-a, zbog podrške Inicijativi za Stolac. Haračić je kako sam kaže odlučio napustiti SDP, zbog očigledne saradnje i podrške članova i kandidata za Općinsko vijeće SDP-a, kandidatu za načelnika Stoca iz HDZ/HNS-a, i njihovim kandidatima za općinsko vijeće Stolac, a ne zajedničkom kandidatu Zoranu Turkoviću.
Bosnjaci da su sami u Stocu nebi imali vecinu ☺
Kad vaši prestanu diskriminisat svakog ko nije Bošnjak gdje ste većina možete tražiti da se vas prestane diskriminisat. Iako realno uopšte niste diskriminisani u Stocu. Imate sva prava ko i Hrvati. Školu na bošnjačkom jeziku, pravo da povješate ljiljane u polovici grada, što ste i uradili, pravo da jedete, dišete i odete u Njemačku ako vam se ne đasvi.
Poslovi u javnoj upravi nisu vitalni nacionalni interes Bosnjaka nego isključivo stranacki interes.
U prijevodu traže da se članovi SDA uhljebe u opštini. A i, osim komunalne infrastrukture, zdravstvo, obrazovanje, kultura, sport... nisu uopšte u nadležnosti opštine nego kantona.
ugrozeni bas pravi primjer kako se tretiraju manjine tamo ogdje su oni glavni . Poslije se oni zale nesto osim u par enklava u srednjoj bosni i onom hercegovackom krsu nema ih na mapi.
Marvo "većinska" jel vam loše u Orašju, Odžaku?
ovako će tražit i u Mostaru uskoro.divljaci su to moj brate.Nego Mostarci nedajte Mostar.