Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbacite Nesica pa onda mozda imate neke sanse protiv Dodika.....
dodik je jedini koji bilo sta radi
Izgleda će baja odraditi ono za šta je dobio zelene dolare iz arapskih zemalja. Jednom švercer uvjek švercer.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo da pobedi Mileta na izborima? Kao prvo, veliko je pitanje da li ce izbora uopste biti a ako i bude pocistice ih Mile brezovom metlom kao onomad u Prijedoru. Sva istrazivanja govore da SNSD nikad nije imao vecu podrsku naroda a otkako su picele price o sankcijama ta podrska raste. I zato navijam da Eskobar, her Smit i ostali sto vise pricaju o sankcijama 😂
Darth jes, po vasim medijima je tako..i Srpska je odavno bankrotirala. I tako vec 15 godina vas loze kaoc etnik slamu..lako je vasim medijima kad imaju koga
🤣🤣puce oni 20x do izbora
Hahhaha..ovog palamudžije narodu...neka bitna zvjerka. Mogao je dok narod nije vidio. Jadan on . On bih bio lider. Grabio bih još koji miliončić...e ne mereeee. Nema više cesta, imaju partmani i td. I to je dobro, a njemu malo.
Ako vas Mile ponovo pridobije da se borite za njegove kriminalne rabote, neće biti dobro ni za koga u ovoj nazovi državi. Još 50 godina nazadka nam je zagarantovano.
Sami su krivi. Dodik ih voza kao bebe u kolicima. Dodik je znao, sjeo na američki tenk i uzeo vlast, a ovi ne znaju na koju bi stolicu sjeli.
Ode ovaj i ope’ pod Milo(k)radove skute
Problem opozicije u RSu sto nemaju karakter uzimaju pare cak i od Britanaca koji su zadnjih 100godina tradcioalno na suprotnoj strani. Jos su sebi i u ovoj blokadi pokazali su nejedinstvo gdje nije smjelo da se desi. Sledece izbore kako stvari stoje Dodik ce ih pomesti.
Kad kažu opozicija u GENOCIDNOM entitetu,hoću da umrijem od smijeha.
Htio da bude budući premijer Vlade RS, ali malo sutra...!?
depo.ba/clanak/225341/narod-ne-zna-sta-zapravo-dodik-radi-sokiraju-se-ljudi-kada-im-objasnim-u-kakav-ih-uzas-vodi-prenos-nadleznosti
Tri u jedan ... dva u jedan .... sta je u pitanju de se odlucite ....😂👉👌
Izgleda će baja odraditi ono za šta je dobio zelene dolare iz arapskih zemalja. Jednom švercer uvjek švercer.
Hahaha....koji pajaci. Bitka je izgubljena pošto ste izvisili svugdje. Dodik je i neke među vama potkupio.
Dns dodikov uljez. Sto dalje od njega.
Izbacite ovog Sarajliju, on je Miloradov igrač.