Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kljako lopove ukro si 1500 glasova, ciatav Mostar zna tvoj kriminal i zaposljavanje po posti
Manje stranke a vise kriminalaca........
lokalci nadreatalci. Nes i prdačina od ljudi i stranke.
Biće mi drago ako budu fer i pošteni. Faro je najbolji političar u BiH
Kljako o cemu, hahaha
Cuj frajer se preziva Kljako.Poruka je vodim vas u kljakavu buducnost
jesul ovi NES ljevica ili desnica ,šta li su
Na ovim slikama nema niko iz Jablanice,sve sa strane došlo😂😂😂
vecinom bivsi sbb-ovci. trazi stranku dok se ne uhljebis
Zar nije ovaj bio u SBB?
AkoNemasStav prije 1 minut Joj al peletari pohlepnici nadrihadzije handre i narod I drzavu. Pa ima.li zakona za te ratne profitere.
Nakon izbornih prevara u Mostaru i postizbornih lopovluka, o fer i poštenim izborima i svemu ostalom izlaganje je držao ni manje ni više nego Anel Kljako lično. O drugim spomenutim ljudima isto ne treba trošiti riječi, obični SDA spinoff čiji cilj je isto i već viđeno upravljanje i stranačke piramide
Interesantno da ko god ne zeli u koaliciju od 59 stranaka sa SDP-om,po kratkom postupku se proglasava "Bakirovim igracem",kao da na demokratskim izborima postoje samo dvije opcije.Da su sa Bakirom usli bi u koaliciju i podrzali ga da dobije i njihove glasove.
Čuj raznih preletačevića, al ovaj eto već bivši bps Mesud Hero, da hoće u parlament, pa to je jedan lopov i prevarant da ne može veći. Radi u Istorijsmom muzeju, bio u OV Prozor, nezakonito se proglasio direktorom PoljZadruge i Mljekare i Sirane ProMilk u Šćipama pa ilegalno rasprodaje imovinu mljekare a mljekara u sudskom sporu. Sve što je stekao bilo je na prevaru i bez pokrića i ovakav krimos da bude u parlamentu. Vi iz NES-a morate ovo riješiti inače ne prolazite izbore.
BPS I NES imaju zajednicku listu za HNK
KLEMPO, KLEMPO, KLEMPO......
KLEMPO, KLEMPO, KLEMPO......