Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji borac od zene svaka cast!
Realno, ova crkva nece biti srusena. Vjerovatno nece biti mi izmjestena. E sad, da je nana Fata uzela 2,5 miliona maraka i pomogla povratnicima, mogla je zadrzati jos 25 povratnickih porodica. Pa puta 4, to je sto ljudi. Sad pitanje je sta je bolje.
Kakav je to sveštenik koji služi u ovoj crkvi i kakve on ima veze s Bogom?
živi na njegov račun kao i većina ostalih.
I opet će reći kako ih svijet mrzi samo zato što su Srbi, a dozvolili su da se ova sprdna digne na svjetsku razinu. Na takav način je i Kosovo postalo ,,sveta" srpska zemlja, ali, za glupane! Samo srbin vjeruje u vlastitu laž!
Kao Srbin podrzavam presudu. Graditi bilo sta na tudjem zemljistu nije legalno, zamislite sebe u toj situaciji i tu se sve kazuje.
Amel Tuka - srebro, nana Fata - zlato! Idemo dalje!
ovi novinari su pravi lesinari, samo cekaju zrtvu, nepitaju ni mozeli ni hocesli, samo da su na licu mjesta
Svaka cast Nani Fati. Da se nesto napravi u mojoj avliji bez mog pristanka ja bi to srusio, pa nek oni mene tuze. Nana je heroj koii pokazuje kako se CASNO i POSTENO treba boriti za svoje.
sta sada sa zemljistem spc u centru sarajeva zasto to muslimani ne vrate srbima?
Upornost je kljuc svega, tako cemo i smrdsku genocidnu tvorevinu polahko riješiti
Sve u redu, samo što je problem što oni nijednu presudu, ni zakon ne poštuju.
2,5 miliona za saku zemlje, to nije inat to je ludilo, e neka nisi prodala hahahahaa
"Narod me navraćao da miniram crkvu. Ali, ja to nikada nisam mogla učiniti, srce mi to nije dozvoljavalo". Fin neki narod.
E sad treba to srusiti nekako. Taman novi razlog za prepucavanja stranaka, imaju temu za svadju naredna 3 mj. 🤣🤣🤣
Ma da je Nana mlada pito bih te ja bili uzela pare za zemlju,ali eto lijepo neka nana sad ima dulum jos jedan,a mogla na Havaje otic i uzivat.
Bravo baba srušila si crkvu. Jesi srećna sad???
Kada ce Saborna crkva u Sarajevu traziti ruaenje svih objekata na zemlji u svom vlasnistvu. Od Ekonomskog fakulteta pa na dalje...trebamo biti dosljedni.
Raduj se Fato rusenju crkve. Uspjela si u zivotu.