Komentari (477)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete li zamisliti kako se vara na tenderima kad nije vanredno stanje pa sad koliko toliko svi pratimo sta se desava... To je najveći kriminal.
Fikro, hoće li ići zarada niže, a?
Ugradili se sa 20-25%. Fikretu kao maloj ribi ide 100.000 i kazneni postupak. Krupne ribe uzimaju ostalo i plaćaju slobodu sićom.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Auuuuuuu.... koliko ce mama morati oftara sad za SDAovce napraviti da te iz ovog izvuku? Ne bih ti bio u kozi Fikrete. Bas si seljacic pravi, ovi iz SDA te zavalise dok si keks rekao, a sebe izvukose opet, i tebe niz vodu pustise.
@KamenjarskiSrbin1 Kad kažeš da je SDA državotvorna stranka nemoj zaboraviti naglasiti da misliš na to da su napravili državu lopovluka, krađe na sve strane, zapošljavanja rođaka i podobnih, mita i korupcije... jer bi te neko mogao pogrešno shvatiti.
@manki Osim ako fikro ne bude pametan i ne povali ih sviju na kraju...tome se nadam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fikrete zapjevaj sad onu staru 20 respiiiiraaatoraaa. Vidite ljudi kako se to nekom vrati kad se najmanje nada
Ma ovaj Fikro i Solak su van taki nahlipani seljohostapleri:Oni su jadni zrtvovali obraz i zivote da bi mogli se pokazati na svim mogucim koridama(gdje i pripadaju),posebno na Cevljanovicima.Mozes ti mislit sklopova tih mozgova.
Fikreta zvani RedTube koliko ga jebu
Vidi Fikreta...redovno u teretanu, šaner...
"...malopomalo jedino sto je jos vazno jeste to,koliko je Fikret bio dobar:nabavka respiratora i obaveze iznose cca 7 914 886KM;PDV na taj dio cca 1 345 530 KM;Fikretu cca 1.085 515 KM;PDV na taj dio troska jos cca 184.469 KM... e sad sta ce Fikretu tolika lova;ako bude gonjen ostavice za advokate cca 85.515 KM,sebi cca 100.000 KM.a ostatak cca 900.000KM donirat ce memorijslnom centru Srebenica i rijesen problem."
Kaze da vidimo cija majka crnu vunu prede? Moja majka nije nikad dzempera obukla :)
Pare nisu problem, para nema. Ni ove napuhane fakture prema CG i Kini ne mogu pokriti iznos koji je dobio od kuma Solaka. Još je morao da diže kredit od 1m da bi plati PDV. Čekamo da objave tokove novca prema CG, Kopru, Kini...
ovo je izgleda jedina istina: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
Sumnje su se obistinile. Oni nisu lopovska bagra, vec ultraglupa lopovska bagra. Ugradili se crnogorci, prodavci oruzja sa Kipra i ko zna ko jos, pa tek malinar i onaj Sifilis Solak gubavi... Kupili smece i jos preplatili. Pokazati im bijes!
Ako potražimo na Googleu, znat ćemo sljedeće: ACM812 - 3000 $ po komadu 3000$ = 5516.12 KM 100 x 5516.12 = 551612.00 KM Let tamo ovamo = 297.286 KM Aerodrom = 17.504.68 ukupno 866.402 KM Ostatak preko crnogorske firme operi i podmiti mrežu od tužilaštva do medija i zataškaj tragove. Hvalospjevno! Čestitke od srca 🙂
Noge mu lomiti kad god ga se sretne na ulici!
Najbolji respiratori od poznatih bendova ne prelaze 70-80 000,tu spadaju Drager, Ge... Ovi kineski respiratori su plaćeni ko suho zlato. I u jeku pandemije ovi respiratori nikako ali nikako ne mogu biti 100 000 komad znaci ni u crtanom filmu. E sad fali 2.5 miliona ali takodje fali I razlika u cijeni jer ti respiratori ne koštaju toliko. U grubo po meni se ovde radi o pljački više od 7 miliona u najboljem slučaju sacekacemo pa da vidimo...
Pa nije fikret dobar jedan milion on je dobar tri miliona.
Fikret na respiratorima
Ma samo neka poste i ne piju pivo. Još ako se hvale da su Hadžije sreći nigdje kraja....